6 שבועות+3

shליידי

New member
6 שבועות+3

שק הריון קרוע- הריון ראשון אולטראסאונד ראשון לא נצפה דופק ולא עובר מה עושים????????

משתתפת בצערך

אני בטוחה שהצער רב, למרות שבעיני אנשים רבים (מפתיע כמה רבים) אבדן הריון בשלב כה מוקדם כלל לא "נחשב". זו כמובן טעות גסה, כי מבחינתך היית בהריון לגמרי. מה עושים? בוכים, מתאבלים, מעכלים. מדברים עם הרופא על משמעות הממצא ורק כאשר מרגישים מוכנים מנסים שוב. אני יודעת שזו לא נחמה גדולה (אם בכלל) אבל אזכיר שאבדן הריון בשלב כזה הוא בדרך כלל תוצאה של "ברירה טבעית", כלומר, סביר שמשהו בעובר לא היה תקין והטבע "חסך" לכם החלטה מורכבת בעתיד. יחד עם זה, סביר ביותר שהנסיון הבא יצליח ואת תהיי אמא. אני יודעת שזה לא מקל את הצער, אבל אני חושבת שלמרות שכן צריך לתת לעבר מקום חייבית תמיד להסתכל גם קדימה. ולכל אורך הדרך, אנחנו כאן. פילה סגולה.

קטיה 007

New member
מה עושים????????.

הכל, כל מה שמרגישים בוכים, צועקים, מתאבלים העיקר ל"נקות" את עצמך כדי להיות מוכנה לנסיון הבא שכולי תקווה כי יצלח. מאחלת לך ימים טובים יותר ימים מאושרים ומלאי חיוך קטיה

sael

New member
ממשיכים הלאה

אצלי ההריון הראשון הסתיים בשבוע 8 בגלל עובר ללא דופק. צריך פשוט להמשיך הלאה עם כל הקושי. למרות שההריון היה ממש בתחילתו אני יודעת כמה זה כואב כי כבר הספקנו להיקשר ולהרגיש בהריון. תעשי מה שאת מרגישה ותוציאי את הכל. מאחלת לך המון הצלחה. ואגב, גרידה כבר עשית?

../images/Emo140.gif שלום...

שלום, מצטרף לכל התגובות של הקודמות אלי... מאחל לך מכל הלב
רק טוב. אנו כאן תמיד בשבילך! שלך, תמיד איתנו

למעלה