ממש אהבתי לראות אותו, יש שמה קטעים מוידאויים ביתיים ממש נדירים. ליין נראה בנאדם כל כך שמח ונחמד פשוט אחרי שרואים את זה קשה להאמין שהוא מת, בכלל עוד בתקופה הטובה והמוצלחת של אליס בתחילת שנות ה-90 מי בכלל העלה בדעתו שזה יקרה לו...כל כך עצוב, אוף.
את השני ממש אהבתי. זה אותו אחד שאליס אין צ'יינס מראים עכשיו בהופעות שלהם, אם אני לא טועה. ראיתי ביוטיוב שהם שמו אותו.. באמת עצוב. כל כך מוכשר.. והקול הזה שלו.
ראיתי רק את השני של המדיה פלייר, את הראשון אני מכירה, אבל השני יותר יפה לדעתי זה כל כך עצוב במיוחד הסוף של שניהם, כשלאורך כל הקליפ רואים את ליין ואז בסוף כתוב כזה 1967-2002 ואז קולטים שהוא באמת מת, וזה כל כך מדכא.
ללא ספק זה יום עצוב במיוחד, מה שהכי מעציב אותי שבכל מקום וגם בטלוויזיה יש דברים רק על קורט ונירוונה ולליין לא מתייחסים. ליין היה אמן גדול, בנאדם מוכשר כל כך בעל קול גדול ועוצמתי שיוצא מגוף כל כך רזה, יכולת כתיבה מרשימה שפשוט גורמת לכל מאזין להתחבר עליה, מלחין מצויין (וחבל שלא זכינו לשמוע כל כך הרבה מיכולת ההלחנה שלו) בנאדם יפיפה וחכם, העולם פשוט הפסיד אותו, וגם הוא הפסיד את העולם כאשר מת בגיל כל כך צעיר. הוא היה צריך לחיות עכשיו, ולהופיע ולהיות אמן בפני עצמו כמו כריס קורנל.....לפחות עכשיו הוא נמצא עם דמרי ארוסתו שמתה ב-96 וזה מה שהגביר את יצר ההרס העצמי שלו, ואני ממש מקווה שהם נחים. עם כל מה שליין תרם לעולם עם המוזיקה הנהדרת שלו, באמת מגיע לו לנוח עכשיו. ליין RIP
איזה יום זה היה... אחותי פשוט פרצה בבכי... אני בקושי ידעתי על מי מדובר אבל היא בכתה כ"כ הרבה... היסטריה רצינית.... הוא מהכותבים הכי מדהימים בהיסטורית הרוק.. היתה לו את היכולת לגרום לנו(או לפחות לי) להרגיש את הכאב שהוא מרגיש עם כל צליל שהוא הפיק. בדיוק אתמול יצא לי לצפות במיוזיק בנק-הDVD עם הקליפים והקטעים מאחורי הקלעים.. הוא היה כזה מצחיק.. ותעדו הרבה מהשטויות שהוא היה עושה, ואת הפרצופים שלו. הוא אחת האבדות הגדולות ביותר בעולם הרוק אם לא הכי גדולה(ואני באמת לא חושבת שאני מגזימה). R.I.P
למי שרוצה להכיר את ליין ואליס יותר מקרוב, המיוזיק בנק זה מה שהוא צריך וגם הנונה טייפס (אחד המצחיקים!) ליין נראה כל כך מאושר ושמח שם, אפילו כשהייתה מחווה לגראנג' בגלגלצ שנה שעברה נראה לי, אמרו שם שהחברים של ליין תמיד אמרו עליו שהוא אחלה בנאדם והוא שמח ומלא חיים ואפחד בכלל לא דמיין שהוא יגיע למצב שהוא הגיע לקראת סופו
שחושבת שיש משהו בב"ש חוצ משממה ומדבר.. אבל קצת הגזמת עם הופעת מחווה וזה P:. היי, אין אצלנו מחוות גראנג', ומצד שני גם אין אצלנו חניות לגמלים..אז מה כן יש?..מדבר כבר אמרתי? אני שמחה שהבהרנו הכל