6/12/07 בקשות

צריך רק בתנאי

שזה ייעשה ברוח הדברים שכתב מישהו למטה והנוגעים לנתינה בצורה מכובדת. מכונת כביסה דחוף מקרר קצת פחות דחוף (עכשיו חורף) בגדי חורף (חדשים) 2 שמיכות (חדשות) הסיבה לכך שאני רוצה מוצרים חדשים היא שאיני מסוגל להשתמש בבגדים או שמיכות משומשים אני גר בדרום

וכן צריך גם

אוכל יבש או טרי רק שזה יימסר ברוח הדברים שכתב מישהו למטה (לא זוכר את השם, משהו כמו "רוצים לתת" או איזה כינוי דומה לזה)

kazas

New member
שלחתי לך מסר בשימחה הקבל../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif

ק קט קטי

New member
באיזור בת ים חולון לאשה עם 3 ילדים

האשה היא חברה שלנו והיא קצת מדוכאת לאחרונה אז אין לה חשק לנקות ולסדר (היא אמא מדהימה לילדים) הדיכאון מגיע מסיפור חיים לא קל , אין לה ממש משפחה היא לבד עם הילדים והמצב הכלכלי לא כל כך טוב... החלטנו להתאסף כל החברות אצלה בבית ולנקות ולסדר בשישבת. מסיור קצר שערכתי שם אתמול , הבית המצב גרוע ביותר וכל אחת התחילה לחפש אצלה בבית דברים להעביר לה יש לה 3 ילדים, הגדולה בת 10. אם יש אפשרות לתרום דברים אנחנו נשמח מאוד מאוד מאוד ! מיקרוגל, תנורי חימום, מצעים מגבות מפות שידות, שטיחים כל מה שניתן יכול לעזור (יש לה כמה רהיטים שבורים) אפשר לכתוב לי פה או במסר או במייל: [email protected] המון המון תודות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קטי :)

שוקולתה

New member
שלחתי מסר

האם מישהו יכול לקחת לך גם ממני אבל תחזרי אליי אחרת יעביר

חבל שאין איך לשנע

יש לי ביגוד ממש טוב לתינוק בן שנה וחצי וביגוד לילדות מידה 10 8 אגרטל ועוד כל מיני פריטי לבוש ונעליים ויש אנשים שזקוקים לזה אבל אין לי איך לשנע אליהם

שוקולתה

New member
מבקשת בבקשה

מישחקים לגו גדולים גדולים למוסד לבוגרים אולי קלפים מישחקים פלסטלינה או בר בצק מה שיכול להתאים כמו ריפוי . צבעים טושים כל מה שאתם שחושבים שיכול להתאים לריפוי ועיסוק חולים סופנים עדיין מבקשת סירים מחבט במצב מצויין וצלחות עדיין מחפשת חסר עוד טרננגים גדולים גדולים אקסטרה אקסטרה לארג' .מה שקיבלתי זה אקסטרה לארג' והעברתי העלאה . לאיש אחד מבוגר בשכונה שלנו בודד שאין לו .השכנה שלי ביקשה ממני שנידאג לו . וחולצות גם גדולים . למי יש מיכנסיים פוטרים גם לאישה מידות 46 אישה בודדה שמידי פעם מבקשת גם אוכל ממני או כלים לבית קערות אולי ניתן מפלסטיק שלא יהיה כבד להרים . גם לאישה הזאת חילקתי חלק מכיסוי מיטה למיטה זוגית .ומצעים . למי יש אוכל מוכן כמו קוסקוס או ספגטי בקופסאות שימורים טונה ככה שיהיה להם מה לאכול לילדים בבית חולים שישנים שם לילות וימים .וזה קשה מאוד מאוד לדאוג להם להכל .כסף סיגריות .נעלי בית הם מבקשים מאחי שגם אין לו .ומה הילדים יודעים מי מי הם יבקשו עם לא מהמישפחה הקרובה .כי הם לא לוקחים מאנשים אחרים . למישהו יש נעלי בית מידה או נעליים מידה 47 לאחי שיהיו נוחות לא כבדות כי הוא לא יכול ללכת בכלל . שום נעל גדולה הוא לא יכול בגלל נפיחות ברגליים בצקות .אבל עם יתנו לי אני יגיד שאני קניתי או של בעלי האם בסדר מיצידכם מה אתם אומרים כי אצלנו הבושה נורא והיום .והולך להם הרבה הרבה כסף על אחי לאישפוז להיות שם לאוכל לדאוג כל הזמן לאוכל טרננגים הם קנו לו כמה חליפות בגלל ריבוי ההחלפות . כן הם לא מסכימים לקחת אפילו אוכל מיתבישים .אז כשאני מביאה להם כן ליפעמים מידי פעם .אני לקחתי להם אוכל מי פה ממרכז מוכן כשאני נוסעת כדי שיהיה להם .נורא והיום כשאין כסף כולכך הרבה כסף הולך להם .

chayahd99

New member
../images/Emo26.gif דרוש מחשב

למשפחה נזקקת עם 7 ילדים דרוש מחשב. המחשב שהיה להם הלך והילדים צריכים אותו בשביל הלימודים, עבודות וכו. אני יודעת שלכולם יש היום פנטיום 4 וממש זורקים את הפנטיום 3, אז אם יש למישהו מחשב שהוא רוצה להיפטר ממנו, אני אשמח לקחת עבורפ. בפועל אני רק צריכה מארז עם לוח אם, ספק ומעבד. אני כבר אוסיף את השאר, ירכיב הכל ויתקין מערכת הפעלה. פרטים נוספים במסר אישי. ותזכו למצוות

chayahd99

New member
בעייתי...

אני בירושלים. אחכה בסבלנות בתקווה לפנטיום 3.
בכל זאת.

למעלה