602
"Hi, sweetie, mommy's back"

602
"Hi, sweetie, mommy's back"

ראיתם איך שלגי הסתכלה על רג'ינה בנאום הקצר שלה בתור ראש העיר לתושבים החדשים? הפתעה/הערצה?

אמה סוף סוף הולכת לצרצר הפסיכולוג, באיחור של חמש עונות

בל סוף סוף עוזבת את עוצלי ודואגת לעצמה ולבן שלה

הוק סוף סוף עושה צעד שלא קשור לאמה: מזמין את בל לספינה ומתנצל על שניסה להרוג אותה בעבר.

הרוזן ממונטה קריסטו הגיע! לבקשת אביטל
ורג'ינה הרגה אותו בצדק, אבל ברור שזה קשור לאפלה ולרוע, כמו שהנקמה המוצדקת שהרוזן רוצה מושווית לנקמה הרצחנית של המלכה הרעה... חוש המוסר של הסדרה הזאת עדיין עקום

המלכה ועוצלי, נשיקה
באוויר בעבר אמורה להצדיק את הקטע המטריד בהווה?

רג'ינה מיד חושדת בזלינה בגלל כישוף הדם. למה מיד לחשוד בה? אולי זאת בכלל רובין? עכשיו זלינה שומרת סודות ועדיין לא בחרה צד.

רג'ינה מוצאת את שרלוט המתה וזוכה לביקור מלכותי
סצנה מעניינת עם שתי רג'ינות והנרי אחד
כאילו שהוא לא מתוסבך מספיק או שאין לו מספיק אמהות
עכשיו גם הטלפון שלו מכושף, ילד מסכן.

המלכה הרעה סגרה עסקה עם עוצלי בשביל "מתנה" קטנה לדייויד? נחמד מצדה

אבא של דיוויד נהרג בתאונת כרכרה... או שזאת לא הייתה תאונה? ואולי הוא בכלל לא נהרג?

למשפחת בלנשרד-מילס-נולן המורחבת יש סיפורים שנשמרים בסוד?
המלכה לא יודעת על הנבואה של אמה, ודיוויד לא יודע על אבא שלו. למה היא התכוונה? מעניין ביותר.

סיפורי המשך תמיד מסובכים יותר מהחלק הראשון
מוזר שאנשים מסתכלים על המציאות שלהם כמו על סיפור, אבל זה עדיין פחות הזוי מהעונה עם הסופר ומהגישה שמה שכותבים קורה ולא ההפך.

אביטל186

New member
היה פרק ממוווושללם!!

איזה כיף שהעלילות רצות ובאמת יש קווי סיפורים קטנים שנאספים יחד..
זה יפה ממש...
אז ביקורת מושקעת בהמשך חברים...

אביטל186

New member
טוב אז כמו שהבטחתי... לקח לי זמן אבל אני פה..

אז מה היה לנו שבוע שעבר?
פרק חדש דנדש, שבו האירועים ממשיכים לקרות בלי לאכזב שזה כיף

אז אמה- כמו שכותב פורח ציין, סוף סוף את הולכת לפסיכולוג, עוד שניה היית צריכה פסיכיאטר עם כדורים.. גם ממנו כמובן היא יוצאת בסערה, כשהוא לא מייעץ לה עצה כבקשתה- כיצד תנצח בקרב?? סיריוסלי? הוא פסיכולוג אמה לא אביר! או מכשף!
הלאה.
בל היפה חוזרת אלינו, הוק האביר סוגר מעגל ע"י שמציע לה ללון אצלו ומבקש סליחה שניסה להרוג אותה. ובל כמו בל, סולחת

העיקר בל עזבה את רמפל הרשע והשאירה אבק מאחוריה..
המלכה הרעה- המלכה הרעה מנסה את זלינה שעומדת במבחן, פתאום המלכה כזאת מתוחכמת.. לא מתאים ולא אופייני לה, בעבר כל מה שהיא ידעה לעשות זה להשתמש בכוח.

פתאום יש לה תוכניות ומזימות.... והיא לא פוגעת בהם כשתכלס היא יכולה בשניה להוציא להם תלב ולמחוץ' אותו.
רג'ינה- משחק מצויין של רג'ינה. היא באמת רוצה לשמור על צארמינגס, וזה ממש יפה.
שוב יוצרי הסידרה מפגינים לנו את המוסריות המעוות שמוליכה אותם, ומתווה את דרכם החינוכית.. כי לפי האמת, המעשה שרג'ינה נאלצה להרוג את הרוזן, היה מעשה הכי מוסרי שיש לאותו רגע. הוא עמד להרוג שני אנשים חפים מפשע.
אם היא לא היתה הורגת אותו, הם היו מתים. ואז מה? היא היתה אשמה לכל החיים והצד אפל וכו וכו. אם היא תהרוג אותץו, זה כאילו נובע מהמקום האפל שלה.
בעצם אנחנו לומדים כאן שאין מנוס מזה שהיא תצא רעה רק בגלל שהיא היתה באזור!רק כי היא הלכה להציל אותם היא יצאה רעה.
בא לי להחטיף להם על העיוות הזה שגם גורם לאנשים לחשוב עקום

אני מתכוונת כרגע להתעלם במכוון מהפלירטוט הבוטה של המלכה הרעה עם רמפל.. ולא רק כי הוא היה מגוחך בעייני ולא ככ אמין המשחק אלא כי ברור שזה סתמי וכדי להלהיב את המעריצים, לא יצא מזה כלום..
כפי שזה נראה יש משך לסיפורים המוכרים וזה ממש כיף

הם כמובן יותר אפלים ויותר מסובכים מקווה שעדיין בגבול הטעם הטוב..
&nbsp
טוב חברים היכן אתם?? יאלה רוצים לקרוא אתכם

igloo2

New member
רק עכשיו ראיתי את הפרק

איזה כיף לדעת שאני חסר

התגובה בדרך

igloo2

New member
פרק 2

המלכה חזרה רשמית!!
רואים שלנה התגעגעה לשחק אותה. היא הקפידה על כל המניירות והחיוכים המושלמים האלה בסוף סצינות
(והפעם גם היה נפנוף מניפה
)
המפגש שלה עם רג'ינה היה אדיר! משחק מצוין של לנה

היה הפרק שידור חוזר של 2 רעיונות שכבר נתקלנו בהם-
1. הטוב הופך לאט לאט לרע מבלי שהוא רוצה את זה, כמו שקרה עם אמה בחצי הראשון של העונה הקודמת. מקווה שהפעם זה יעשה בצורה יותר טובה
2. האם להרוג את האויב שלך הופך אותך לרע? רפרנס לאמה שהרגה את קרואלה והרגישה רע עם זה. מצחיק אגב שאמה שיכנעה את רג'ינה שלא היתה לה ברירה אלה להרוג אותו, בעוד שהיא עצמה נכנסה לדיכאון אחרי שדחפה את קרואלה

הדמויות פשוט שמאלניות מדי
ולא מוכנות להרוג אף אחד לא משנה מה הוא עושה

אהבתי ששילבו סיפור חדש - הרוזן ממונטה כריסטו. לא הכרתי את הסיפור לפני... אבל ויקיפדיה תמיד נחלצת לעזרתנו
הסיפור תפור בדיוק לעניין של רג'י המלכה עם הנקמה.

קצת חבל שגם זלינה חוזרת לסורה.
אפילו לא נתנו לנו כמה פרקים להנות ממנה

חבל שלנה הסתפרה. אהבתי לראות איך השיער שלה ארך מעונה לעונה
הלוק שלה עכשיו מזכיר לי את רג'ינה של העונה הראשונה. אבל אולי זה בכוונה...

המלכה הרעה ורמפל- הזוג האפל של הסדרה!! איזה מפגש פסגה.
אני משפפ אותם לגמרי
במיוחד עכשיו כשרמפל שוב פנוי

שמחתי שזלינה נהייתה טובה כי כיף לראות אותה קרובה לרג'ינה. אם במקום זה יהיו המכשפה המרשעת עם המלכה הרעה, גם טוב, עדיין נקבל אחיות. העיקר שיראו את זלינה יותר!
&nbsp
אני שמח שעוצלי בודד, אבל עוצלי והמלכה הרעה?
לא ולא. מזל שעוצלי לא מעוניין.
&nbsp

הלדיל

New member
עד עצם היום הזה ונקמתו של מונטה כריסטו 6-2

פרק מצוין.
- הבעיה המרכזית שלי עם הוק ובל היא שזה עשוי להתדרדר בקלות לשידור חוזר של מילה שעזבה את עוץ לי גוץ לי לטובת הוק. קיליאן הוק לא רק מתאים לטיפוס של בל; הוא, להבדיל מעוץ לי גוץ לי, גם באמת מעוניין להשתנות למען עצמו ולא בגלל האישה הקטנה.
- המזימה הקטנה של המלכה הרעה היא שחזור של הדרך בה הרעילה את אביה של שלגיה וזה נועד, כדרך אגב, להזכיר לנו שהיא מסוגלת להיות ערמומית כשהיא רוצה גם אם היא לא מקורית מדי. רג'ינה, כדרך אגב, שכרה בזמנו את הוק כדי שיתנקש באמה. זה לא סותר את הדמות שלה. הרוזן ממונטה כריסטו הוא ברמה אחת מעל החלאות שהיא בדרך כלל מגייסת אבל זה כל ההבדל. כל ההתנהלות שלה בהווה היא בשבע רמות מעל הרמה הרגילה שלה. אני מניח שחלק מהעניין היא שהיא השאירה את הפחד וחוסר הבטחון לרג'ינה בעוד שלה אין בעיה להשתמש בטקטיקות חדשות. מעניין שדווקא אדמונד האיר את עיניה לגבי נפלאות הסיף. טוב, אם אמה יודעת להניף חרב מבלי שראתה משהו כזה לפני כן, רג'ינה יכולה ללמוד להניף חרב. למען האמת, הם בדרך כלל משאירים את הדמויות המוקצנות ליער המכושף.
- הם שינו את הסיפור של הרוזן ממונטה כריסטו. ארוסתו, בסיפור המקורי, ארוסתו לא מתה אלא התחתנה עם אחד מאויביו והרוזן הוא, בפירוש, לא דוקר את אויביו בחזה.
טוב, אלכסנדר דיומא בעצמו אמר שמותר לאנוס את ההיסטוריה כל עוד יוצא ממנה ילד יפה.
- זלינה מאד מתוקה בפרק. עד כה, הדבר היחיד שעקבי בה היה דווקא שאי אפשר לבטוח בה. אני מניח שהערגה החדשה שלה לקשר שהיה לה עם רג'ינה בילדותה שינתה אותה. הם, פחות או יותר, הסירו מזלינה את מה שעושה אותה למרושעת - הקנאה שלה באחותה. עכשיו היא סתם מרירה על כך שאחותה לא אוהבת אותה מספיק.

אביטל186

New member
הי הלדיל אהבתי מאוד מה שכתבת

בקשר להוק ובל, אני אוהבת אותם יחד באופן מיוחד ועדיין לא עליתי למה? לא יודעת מה יש בהם שגורם לאהוב אותם, אני מאמינה שחששותיך לגבי מילה2 יתבדו. הוק ואמה תפוסים חזק מידי.
הרוזן- בהחלט שינו את הסיפור שלו ולא אהבתי את זה ממש.. עשו אותו פחות ערמומי ומתוכנן ויותר וולגרי.
זלינה לא ברורה. וכנראה ככה תישאר כדי לאפשר לה תזוזה בין המחנות

למעלה