603 מאמרים

Digi Lista

New member
603 מאמרים../images/Emo88.gif

נזכרתי להוסיף את השירים של הדמויות מהעונה הראשונה שטלי תרגמה לפני חודש פחות או יותר(
רבה על התרגום,
על האיחור,אין כמוך
),הוספתי את כולם כולל תמונות של הדמויות ועכשיו מספר המאמרים שלנו עומד על 603 מאמרים שזה בהחלט יפה
מזכירה לכם שהפורום תמיד שמח למאמרים/דיונים חדשים וכמובן שרשורי תמונות(חנוכה/חג מולד כבר כמעט כאן...)וכול דיון,רעיונות למשחקים/סקרים וכו' מתקבלים כאן תמיד בברכה

Digi Lista

New member
ניסיון שחזור מה שכתבתי בשרשור היום הולדת...

בגלל שמדובר בשחזור אחרי שהשקעתי קודם בכתיבה אני מראש מבקשת
אם אשכח מישהו או שאלה מסויימת מאלה ששאלתי קודם... לפני שמתחילים רציתי להגיד לחיננית ולאלה שחוגגים לפי התאריך העברי-אני בבעיה כי רוב הזמן אין לי מושג מה התאריך העברי באותו היום ולכן נצטרך להחליט או שחיננית נניח תזכיר לנו את היום הולדת מבחינתה כמה ימים לפני או שנחגוג לפי הלועזי(למרות שזה לא תמיד חופף ודיי בעייתי כמו שראינו בשרשור התאריכים)... ולענייננו.. אורנית- 18.9- תמונות של 'שכנים שכנים'(מאיזו עונה?דמויות מסויימות?) ו'היי פייב'(אין לך את כול התמונות האפשרויות שלהם כבר?הרי אין תמונות חדשות של הלהקה כי היא התפרקה אז לשים תמונות של חברי הלהקה בנפרד?...) תמר-ז' בתשרי(18.9)-אין בקשה ספציפית אבל נחמד שיהיה שרשור. טלי-17.2-כול תמונות של אנימה. מיתר-3.5- אין בקשה ספציפית(זה הזמן לשנות...). יוסקה-18.6-כול תמונה מלבד דברים מזוויעים(פרט,נמק וכו'...) גד-14.12-אין בקשה ספציפית אבל אולי משהו של שאר קורבנות דצמבר
שי-29.10-אומנם היא לא נכחה בשרשור אבל אני לא בטוחה שהיא עזבה לגמרי את הפורום... the whole shebang (לא יודעת את השם...)-23.12- תמונות של אמילי פרוקטר. חיננית-כז' בטבת(12.1)-אין בקשה ספציפית עדיין. אני-17.11 זה הזמן להזכיר לי אם שכחתי משהו/מישהו וכמובן לכתוב מה רוצים,הרשימה תוכנס ללוח האירועים של הפורום...

כל הכבוד לך על הכול!

"שכנים שכנים"-בעיקר בילי כמובן."היי פייב"-את לא חייבת אם אין לך.פשוט כחובבת נוסטלגיה,אני אוהבת לראות תמנות ישנות שלהם ביחד.

Yuske

New member
ליסטה^__^

אמממ...תמונות של דברים שפשוט יעשו טוב על הלב^^ אפשר סגנון אנימה, בעלי חיים, סתם קשקוש, מילים וכו^^

remundo

New member
יש לי רעיון

זה קצת פחות יפה מ"תחרות הדמות הטראגית" (מי זכה בסוף בכלל?) אבל זה גם נחמד: תחרות השיפים. הדמות הזוכה תהיה הדמות שיש לה הכי הרבה שיפים. החוק היחיד הוא שהשיפים צריכים להיות בין דמויות מאותה העונה (כלומר, דמויות שכן מכירות אחת את השניה לפחות.) (אז אפשר לחלק את ריו לריו אדוונצ'ר וריו טיימרס, כמו שאת אגומון לאגומון אדוונצ'ר ואגומון סייברס, למרות שזה אותו הריו בכל העונות O_O)

Digi Lista

New member
אני בעד../images/Emo13.gif

כמובן בשרשור/ים חדש/ים ועם הסבר עבור
כמוני מה הכוונה "שיפים",אני לא בטוחה שאני מבינה נכון את המונח הזה...

Apikachu L

New member
אני תכננתי מאמר...אבל צריך לכתוב...

בחיי...ממש הזנחתי את המצאותי כאן, הא?

למעלה