614
עמוד 23

614
עמוד 23

פרק מקסים! ככה נראית אהבת אמת

הקטע עם הלבבות מבריק, ועדיף בהרבה על הפיצול המטופש של צד טוב וצד רע.
המלכה הרעה בעבר / רג'ינה בהווה מביטה ברסיסי המראה ורואה מישהי שהיא שונאת / כבר לא שונאת... נהדר.

קיוויתי שרובין יישאר יותר זמן, אבל הסיפור נסגר בצורה כל כך מעולה ששווה את זה!
רג'ינה סוף סוף הקשיבה לטינקר בל, נכנסה למסבאה, וניגשה לגבר עם הקעקוע, הפעם כדי להכיר אותו באמת ולהישאר איתו שם.

היה נחמד לראות את טינקר בל שוב, הביקור הקצר שלה אפילו הציל את הכפר ההוא.
שמחתי לראות את זלינה יחד עם כולם כשהנרי כתב את הסוף הטוב, כי היא שייכת למשפחה ואמורה להיות בסביבה גם בלי סיבה מיוחדת.

דבר אחד קצת הפריע לי: אם העולם מהמשאלה עדין קיים, אז הוא לא ממש מזויף, הוא קיים באמת אי שם, והאנשים שבו מספיק אמיתיים גם אם הזכרונות שלהם לא, מה שאומר שרג'ינה באמת רצחה שלגיה אחת וצ'רמינג אחד

אמה כמובן סולחת להוק בקלות ומבטיחה שגם ההורים שלה יסלחו לו, מה שכנראה נכון, לכל היותר לדייוויד זה ייקח יותר משתי שניות.
שודד ים יהיה בן זוג חלומי, אבל שודד ים ששומר סודות? כאן אמה מעבירה את הגבול! היא מחזירה להוק את הטבעת, עד שהוא יבין שהוא יכול לספר לה הכל.

ולסיום, לגדעון יש תכניות שלא כוללות את הארוס לשעבר של אמה.
ביי ביי קפטן נימו וקפטן הוק
אל תמהרו לחזור.

הלדיל

New member
עד עצם היום הזה והחץ האפל

פרק טוב שסוגר כמה עלילות בצורה מוצלחת. בסך הכל אני קצת מרחם על תושבי העולם ההוא אחרי שהמלכה המרשעת ורובין יסיימו את פגישת ההיכרות שלהם - אחרי הכל, רובין מלוקסלי בעולם הזה נבל וחדשות רעות והוא בדיוק חיפש שותף שיטפל בצדדים העל-טבעיים של מבצעי השוד שלו. הקטע עם גדעון בסוף היה... באמת.. טוויסט. אני מניח שהתוכנית החדשה של גדעון הוא להפוך את אמה למרשעת כדי שהוא יהפוך למושיע. והוא מתחיל בכך שהוא לוקח ממנה את אהבת האמת שלה. באמת הייתי רוצה לראות באיזה גוון הלב הקטן שלו...
אמה לא יודעת על העובדה שאביה חיפש בנרות את רוצח אביה בחברותא עם קפטן הוק. אם הוא ישמע מי באמת הרוצח, הוא יצטרך לבלוע את הרוק שלו היות וכבר נתן את מילת הכבוד שלו להוק.
לדעתי, המלכה המרשעת הייתה צריכה לשאול מי האדם שהיא הכי מקנאת בו ולאו דווקא מי האדם שהיא הכי שונאת. האמת שלאור יכולתה של רג'ינה בעבר להאשים את העולם ואשתו בחטאיה, רמת המודעות העצמית שהיא הפגינה עוד בשלב הרע מפתיעה. לא יכול להיות שהנרי האב חושב שמא קורה אולי עשתה את הדבר הנכון כשהפרידה בין רג'ינה לנער האשפתות ההוא? אחרי הכל, מדובר עדיין בנישואין מתחת למעמדה ולכן הוא מנסה, בעדינות, לפכח אותה מהאובססיה הבלתי בריאה הזו לזכרו של דניאל לפני שהיא תצבור מספיק בטחון עצמי כדי לרצוח את אשתו.

למעלה