617
משפחת צ'רמינג

617
משפחת צ'רמינג

פרק חמוד
אך מטריד

שלגי ודייוויד יכלו להתאחד עם אמה כשהיא הייתה בת 10, אבל ויתרו כי הם גיבורים והיא נועדה להיות המושיעה? למה לא לקחת את אמה, ואחר כך למצוא דרך אחרת להעיר את כל השאר?
אם להרוג את רג'ינה היה שובר את הקללה, שלגי הייתה מתעקשת שתמיד יש דרך אחרת, נכון? אבל להקריב את המשפחה שלה זה בסדר

עוץ לי רצה את הקללה רק כדי להגיע לעולם שלנו (ומאז הראו שהיו לו כמה דרכים פשוטות ומהירות יותר
). נשאר לו רק להשיג קצת קסם שיוציא אותו מסטוריברוק, והוא יוכל למצוא את ביי, זה עד כדי כך בלתי אפשרי? כי משאר התושבים בטח לא אכפת לו.

השם של אמה העיר את עוץ לי, כמו בפרק הראשון. פשוט ונחמד

כולם מתעוררים על הרצפה, ורג'ינה על כסא ראש העיר
הצ'רמיניגים שוב מצאו זה את זה

טייגר לילי! בעונת ארץ לעולם לא היא לא הופיעה, ועכשיו כן. היא הייתה פיה
והיא מכירה את הפיה השחורה

למה היא לא עברה דרך הדלת עם אמה והוק? איך נראה אותה מעכשיו? בפלאשבקים? בארץ לעולם לא? או שהיא בכל זאת תגיע לסטוריברוק?

הלדיל

New member
עד עצם היום הזה והוורד

פרק טוב. חשבתי שהם לא יוכלו לוותר על התייחסות ל-'היפה והחיה' שעלה לאחרונה וההתייחסות מופיעה בדמותו של הוורד. לא משנה ששום דבר מסוגו לא אמור בכלל להתקיים בסטוריברוק בתקופה הזו.
אהבתי את טייגר לילי. גם אהבתי את הקטע שהפיה השחורה מפגינה שמץ אנושיות בכך שהיא אומרת לשלגיה שאם לא צריכה לראות את בתה מתה. אני לא רואה את קורה אומרת משהו כזה...
לגבי העלילה בעבר, מה שמצחיק בכל העניין הוא שאם ג'פטו ובנו לא היו מתערבים, שלגיה ממילא הייתה אמורה לגדל את אמה. עם זאת, אני חושב שהיה אמין יותר אם הצ'רמינגים לא רוצים לסכן את אמה בכך שהם יחשפו את קיומה לרג'ינה, שבפירוש, יש קשרים מחוץ לסטוריברוק כפי שראו בפרשיית עמי ותמי.

למעלה