6230

קשת קיו

New member
6230

אני מעונין לרכוש נוקיה 6230 ברשת אורנג. יש לי קצת בעיה עם המחיר שלו. מישהו מכיר אפשרות לקנות אותו יותר בזול? אולי לשדרג את המכשיר הישן? תודה

באבא2000

New member
אולי תקפוץ למרכז שירות

בזמנך הפנוי ותבדוק מה האופציות העומדות לרשותך. מקסימום תשתה קפה חינם, תאכל סוכריה ותוציא את העיניים על נציגות השירות החינניות

בני גל

New member
אפרופו "חינניות".

רציתי לעורר על איזושהי נקודה. נציגי ונציגות השירות מחויבות לחברה (במקרה שלי אורנג), התנהגות יפה והולמת. הלקוח, מדבר כמו שבא לו, לנציגה אסור להחזיר לו באותו מטבע, היא חייבת להישאר חייכנית. שמתי לב לזה, יצא לי לומר לאיזו נציגה שלא כל כך הבינה אותי, :אני יסביר לך לאט אולי תביני", ומסכנה היא, המקסימום שהיא יכלה לענות לי: "אני מבינה גם כשמסבירים לי מהר". מיד תפשתי את עצמי, זה ממש לא פייר, להתקיף בנאדם מנוע מלענות לך.

לא תאמין

הייתי אצל נציגת שירות חיננית כזו, היא הסבירה והסבירה ואני כל הזמן עם העניים והראש במחשוף המדהים שלה. מכל מה שהיא אמרה שם לא נשאר אצלי כלום... נשארתי בלי מכשיר חדש ובלי...

brunu

New member
חחח

איזה מחשוף? הם תמיד בחולצות מכופתרות עם שרוולים ארוכים וצווארון

brunu

New member
../images/Emo6.gif

מה לעשות...ככה זה כאשר אתה יכול להפשיט בחורות רק עם הדמיון

החכם מכל אדם אמר

אחוז מזה, וגם מזה אל תנח ידיך, במילים אחרות תפוס כפי יכולתך.

לא תאמין

הייתי אצל נציגת שירות חיננית כזו, היא הסבירה והסבירה ואני כל הזמן עם העניים והראש במחשוף המדהים שלה. מכל מה שהיא אמרה שם לא נשאר אצלי כלום... נשארתי בלי מכשיר חדש ובלי...

brunu

New member
באבא היקר

שאני חושב על זה...קפה,סוכריה ונציגה לא הולכים ביחד אז חשבתי לי...אולי תחליפו את הסוכריות בעוגיות,עוגות,גלידה

למעלה