- #||$||%||^||&|
R RAMI TA New member 8/9/05 #4 היא לא אשמה . . . ../images/Emo4.gif '' אנחנו אוהבים אותך 'אפרת1231' '' פשוא אל תגיבו לה, כך לא תעניקו לה את התשומת-לב שהיא מבקשת.
היא לא אשמה . . . ../images/Emo4.gif '' אנחנו אוהבים אותך 'אפרת1231' '' פשוא אל תגיבו לה, כך לא תעניקו לה את התשומת-לב שהיא מבקשת.
א אפרת1231 New member 9/9/05 #5 לידעתך, חוכמולוג אני לא מבקשת תשומת לב, סה"כ רציתי לבדוק משהו וגם שיעמם לי ואל תגידו לי משועממת כי גם אתם משועממים אם אתם נכנסים לפה
לידעתך, חוכמולוג אני לא מבקשת תשומת לב, סה"כ רציתי לבדוק משהו וגם שיעמם לי ואל תגידו לי משועממת כי גם אתם משועממים אם אתם נכנסים לפה
R RAMI TA New member 9/9/05 #7 סבבה... ד.א, בדיוק לשם כך קיים פורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=716 תיהני
סבבה... ד.א, בדיוק לשם כך קיים פורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=716 תיהני
R RiKi היחידה New member 9/9/05 #12 תגידי,מה הסיפור שלך../images/Emo35.gif WTF כאילו...את יודעת..מה הקטע להוציא את הטימטום הזה עלינו את משועממת תעשי עם עצמך משהו...תרקדי סטפס משהו... אבל אל תוציאי את השיעמום שלך עלינו
תגידי,מה הסיפור שלך../images/Emo35.gif WTF כאילו...את יודעת..מה הקטע להוציא את הטימטום הזה עלינו את משועממת תעשי עם עצמך משהו...תרקדי סטפס משהו... אבל אל תוציאי את השיעמום שלך עלינו
ל ללוש המאמוש New member 9/9/05 #13 ריקולהההההההה כמה שהתגעגענו אלייך!!!!! לאן נעלמת?? תחזרי לקומונה שלנו.......העניינים סוערים.....חחח
R RiKi היחידה New member 9/9/05 #14 חחח,באמת../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif גמאני התגעגעתי...אז אני אחזור אליכם,אבל אח"כ... ומה סוער פרטי נמקי והסבירי
חחח,באמת../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif גמאני התגעגעתי...אז אני אחזור אליכם,אבל אח"כ... ומה סוער פרטי נמקי והסבירי
ל ללוש המאמוש New member 9/9/05 #19 אז ככה מיקי הודיע שהם עוברים משבר קשה ושיש להם בעיות......משהו עםהגיור של יהודית והחתונה והם נורא עצובים ובוכים.......וזה עצוב (אני לא הצלחתי לישון ללמוד ולהכין שיעורים בגלל זה....ברצינות חח) ואנחנו מתגעגעים אלייך!!!! (בעיקר אני )
אז ככה מיקי הודיע שהם עוברים משבר קשה ושיש להם בעיות......משהו עםהגיור של יהודית והחתונה והם נורא עצובים ובוכים.......וזה עצוב (אני לא הצלחתי לישון ללמוד ולהכין שיעורים בגלל זה....ברצינות חח) ואנחנו מתגעגעים אלייך!!!! (בעיקר אני )
T TheBlackFairy New member 9/9/05 #9 מסכימה איתך בכך שאין צורך../images/Emo60.gif להגיב להודעות כאלה . פשוט כשאחת מהמנהלות יראו את ההודעה הזאת היא תשורשר/תמחק, אז חבל להגיב להן .
מסכימה איתך בכך שאין צורך../images/Emo60.gif להגיב להודעות כאלה . פשוט כשאחת מהמנהלות יראו את ההודעה הזאת היא תשורשר/תמחק, אז חבל להגיב להן .
א אפרת1231 New member 9/9/05 #10 נכון, לא ביקשתי שיגיבו לי, אבל נראה לי שהם נ ה נ י ם מלהגיב לי...ועוד איזה תגובות "ממש מפגרת"..טוב סבבה, אחרי זה הם מתפלאות למה אני כותבת להם ככה...
נכון, לא ביקשתי שיגיבו לי, אבל נראה לי שהם נ ה נ י ם מלהגיב לי...ועוד איזה תגובות "ממש מפגרת"..טוב סבבה, אחרי זה הם מתפלאות למה אני כותבת להם ככה...