630 יורו לטיסה לבואנוס איירס בסביבות אוקטובר

tzfoni22

New member
630 יורו לטיסה לבואנוס איירס בסביבות אוקטובר

זה מחיר טוב שאפשר לסגור עליו או שכדאי לי לחכות ולחפש עוד !?

natyh

New member
מהארץ ?

פתוח לכמה זמן ? כדאי לך לסגור עליו ולהמשיך ...לחפש ... אבל לא תמצא .... או אולי כן ...?

tzfoni22

New member
מזאת אומרת פתוח, הכרטיס ללא חזרה

רק הלוך השאלה אם זה משתלם

tzfoni22

New member
למה אין טיסות ב1300 דולר כמו שהיו בדרך כלל ?

לארגנטינה

נשמע מוזר..

המחירים הם סביב 1800$ שזה בערך פי 2... אולי זה לא כולל מיסים? או שזה טיסה לחודש-חודשיים בתאריכים ספציפיים? אם זה פתוח לשנה נשמע אחלה מחיר...

natyh

New member
בהחלט לא הבנו

כרטיס לכיוון אחד ייצור לך בעיות מכאן עד הודעה חדשה . בהרבה מדינות למשל ברזיל ירצו לראות כרטיס יציאה . הלי כרטיס יציאה יהיו לך בעיות בכניסה. המחיר נחמד אך עדיף באותו מחיר לטוס לארה"ב ולשלם 130 דולר לכיוון על טיסה ללימה או 89 דולר עד בוגוטה קולומביה . בקיצור כיוון אחד זו לא מציאה כלל והחזור יעלה לך יותר. נסה לטוס דרך ארה"ב הכי פשוט.

tzfoni22

New member
הכרטיס הוא לבואנוס איירס

ולא לברזיל\לימה\בוגוטה\וואטאבר יש אפשרות שיעבור דרך ברזיל אני לא מבין ולא רואה שום בעיה בהכנסה של תייר עם דולרים\מפות\וציוד תרמילאים מעבר גבולות לא בהכרח בתוך דרוםאמריקה לא בהכרח בטיסות אז אני לא מבין מה הבעיה.. אשמח לדעת

pakapaka

New member
זה שאתה לא מבין מה הבעיה

לא אומר שהפקיד שאמור לאשר את הכניסה שלך חולק את אותם התובנות. אחד התנאים זה להציג כרטיס טיסה חזרה. ממש לא תמיד בודקים, אתה ממש לא רוצה להיות זה שיבדקו לו

tzfoni22

New member
אז אני רוצה לשאול אותך כזה דבר..

מה הבעיה להצטייד בעותק ערוך ומוכן של "כרטיס" מודפס של חברת תעופה אחרת עם חזרה מ-סאופאולו לצורך העניין(גם מדינה אחרת) עם תאריך חזרה פיקטיבי

Lior G3

New member
למה אתה כל כך מתעקש?

יוצא יותר יקר לקנות כרטיס הלוך-חזור מלקנות שני כרטיסים בנפרד, ניתן לקנות כרטיסים פתוחים לשנה.

tzfoni22

New member
במקום לחזור מאותה נקודה

לא כל החברות יאפשרו לך טיסת חזרה מארצות שונות עצם החזרה לבאונוס איירס בסוף הטיול כנראה לא תיהיה משתלמת

d a v i d k a

New member
בזמנו טסתי עם "איבריה"

הלוך לאקוודור וחזור, לאחר 9 חודשים, מריו דה ז'ניירו. עלה לי, אם אני לא טועה, 1300$ (טסתי באוקטובר). מכיוון שתוכניות השתנו במהלך הטיול, שיניתי את כרטיס חזרה לעוד 3 חודשים מלימה, בלי להוסיף אגורה. תעשה את החשבון שלך. כמובן, אם אתה לא מתכוון לחזור, שווה לקנות כרטיס לכיוון אחד. תהנה מהטיול.

Lior G3

New member
בתאוריות וספקולציות אפשר לדון עד מחר

תמצא חברה עם מחירים סבירים שמגיעה לדרא"מ, רוב החברות פועלות ביותר מעיר בירה אחת בדרא"מ ותוכל להיערך בהתאם. אני נוחת בבואנוס וחוזר מלימה עם קונטיננטל, ויש עוד חברות רבות שניתן לעשות את הקומבינציה הזאת איתן.

הייבי

New member
יש מדינות שזו הדרישה שלהן

לא מעניין אותן אם יש לך או אין לך דולרים/מפות/ציוד אלא הם רוצים לדעת לכמה זמן אתה מתכנן להישאר ובעיקר, רוצים להבטיח לעצמם שתצא. לא כדאי לך להיות זה שיבדקו ויעלו על טיסה חזרה לארץ.

d a v i d k a

New member
לא ידעתי שמוכרים כרטיס לכיוון אחד

בעבר לא מכרו, אלא רק הלוך-חזור. מוזר.

למעלה