64 ביט מול 32 ביט

64 ביט מול 32 ביט

התקנתי לאחרונה את גירסת ה64 ביט של ויסטה, ראשית אני חייב לציין שבניגוד למה שחשבתי-כל התוכנות שעבדו בגירסת ה32 ביט-עובדים גם ב64, גם אם אלו תוכניות שלא נועדו ל64 ביט. שנית, אני חייב לציין שלא ראיתי הבדל ניכר בביצועים, אולי מכיוון שרוב התוכניות שברשותי הם של 32 ביט (לא יצא להם גירסאות 64). אז הייתי שמח לדעת, מה ההבדל בין 32 ביט ל64? תודה

הביצועים ומגוון התוכנות ->

הביצועים- ויסטה 64 מפעילה את התוכנות של 32 ביט בצורה הרבה יותר מהירה . מגוון התוכנות- אפשר להעלות כל מיני תוכנות שפועלות רק ב-64 ביט. אתה לא שם לב לזה מכיון שאתה לא משתמש כרגע בתוכנות של 6 ביט. אין כיום המון תוכנות ל-64 ביט אבל מה שבינתיים יש עובד אך ורק בגרסה שברשותך. מקווה שהבנת

תודה על התגובה

אז לבעלי מעבר 64 מומלץ להשתמש בגירסת ויסטה X64? האמת? שלא שמתי לב לשום הבדל בביצועים...

לא שמת לב...

ההבדל כרגע לא הכי משמעותי, אבל כשיהיו תוכנות נוספות ל-64 ביט, תגלה שהיה שווה לפעול ב-64 ביט... בהצלחה!

תודה!

האמת שאפילו מערכת ההפעלה עצמה לא ממש מהירה, אין שום הבדל במהירות ויסטה 32 ביט לבין 64, לא בתוכנות אלא במערכת עצמה

bilboaz

New member
ומה בנוגע ל XP 64?

יש לי מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4400+ אבל אפילו את הדרייברים של הלוח אם לא הצלחתי להתקין ב XP 64. יכול להיות שהוא פשוט לא תומך בכפולי ליבה של AMD ואני היחיד שלא מודע לזה? ה Vista 64 אמור לתמוך?

כן!

ויסטה יודעת לנצל מצוין את הליבה הכפולה... מאוד מוזר, כי לי היתה אותה בעיה ב-XP 32 ביט וזאת הסיבה העיקרית לשדרוג לחלונות ויסטה 64 ביט שלי... שיהיה בהצלחה!

למעלה