64 כוכבי עולם להחלפה - כנסו !!!!

סהר12345

New member
64 כוכבי עולם להחלפה - כנסו !!!!

היי לאחר קניה גדולה שעשינו של חבילות היום יש לנו להחלפה את כל כוכבי העולם מ 409-430 סה"כ 64 כוכבי עולם !!!!!!!!!!! בנוסף יש לנו 3 אסי בר מס 71 מיכאל זינברג כנגד 4 קלפים שאין לנו או 2 אסי סלקום למי שיש מה לתת לנו נא לפנות לאבי באיסיקיו : 345543918 רק רציניייים ~~~~!!!! ******* שימו לב אנחנו ידועים בפורום באמינותנו ולצערי בגלל מס ילדים רמאים אנו שולחים מה שמובטח רק אחרי שאנו מקבלים את מה שאתם שולחים לנו בדואר ************** מי שזה לא מתאים לו אני מבקש שלא יטריד סתם מי שחושש אין לי בעיה שההורים שלו יצרו איתי קשר בטלפון ויראות שאני אבא וככה יהיו יותר בטוחים להלן רשימת הקלפים שחסרים לנו : 19 של ידיעות אחרונות !!!!! 6 23 25 94 167 237 401 402 ח עלית

סהר12345

New member
בנוסף כמובן שיש המון קלפים רגילים

בנוסף כמובן שיש המון קלפים רגילים שאנחנו יכולים לתת אותם !!!!!!!!!! אנא רק רציניים לפנות ורק מי שמוכן לתנאי שהוא שולח לנו וכשזה מתקבל אנו שולחים !!!!!!!!!! שרון אבא של סהר

סהר12345

New member
אנחנו מחולון - כנסו !!!

מי שגר באיזור חולון+בת-ים+ראשון לציון+אזור אנו מוכנים להגיע לבצע החלפה אצלכם אבל שוב רקקק למי שרציני מי שלא שלא יטריד סתם כי אנו יודעים בדיוק מי בסדר ומי לא !!!!!! שרון אבא של סהר

סהר12345

New member
בנוסף יש אסי אלית להחלפה - כנסו

בנוסף יש לנו כמובן אסי עלית להחלפה : ה ו ט ט י כ

סהר ...

היי זה אורן אני רוצה לשאול אותך אם אתה יכול להחליף איתי את כל האסי עלית שיש לך לבהחלפה ... נ.ב. רק יש בעיה ... אין לי אף אחד ממה שחסר לך לבינתיים .. אורן

סופרגול

New member
מה אתה מפגר

אתה ילד דפוק ?? אתה חושב הוא מחלק פה מתנות ?? מה זה השטויות האלה ?? אם היה לך קצת שכל היית יודע לסחוט היית יודע שישלחו לך היית עובד על אנשים

סהר12345

New member
אורן אחלה של בחור !!!!

אורן כשנגמור את החוברת אני אדעג לך כמו שדעגתה לי

למעלה