66 מעט מאכזב

Pommi

New member
66 מעט מאכזב ../images/Emo10.gif

אהלן... לצערי, אני חייב להגיד שה-66 שלי קצת מאכזב אותי. בריכבות DH הוא לעיתים יותר מדי קרובות לא שומר את הגלגל דבוק אל הקרקע, ואני לא כ-ז-ה מהיר... הוא לא חוזר ממש כמו שצריך כאילו, הוא נשאר קצת למעטה וממשיך להתכווץ עד שיש קטע שהוא יכול לחזור לעצמו לגמרי, או שלא חוזר מהר מספיק בשביל לא להתכווץ הרבה, ובדרופים הוא כמעט נסגר... אה הוא 2006. מה אפשר לעשות?

Pommi

New member
צודק, חשבתי על זה...

אתה חושב שזה יעזור? כאילו הם מחליפים את השמן?

Yaron d

New member
Pommi

האם פעם היית מרוצה ממנו ואז התחילו הבעיות או שמהתחלה לא היית מרוצה מהתפקוד ? אם הוא התחיל לעשות בעיות לאחרונה אז ייתכן שטיפול באמת יפתור את זה אבל אם מהתחלה הוא לא תיפקד כראוי אז ייתכן שהוא לא מכוון,מהתיאור שלך נשמע לי כמו שהריבאונד מכוון איטי מדי אז תנסה שהריבאונד יהיה מהיר יותר אולי הרבה יותר. לגבי סגירה בדרופים מדובר בתיאוריה שלמה שזה לא המקום לפרט (גודל דרופ,זווית נחיתה וכו') אבל אני יכול להבטיח לך שאי אפשר לכוון 66 שלא יסגור בדרופים גדולים וגם יעבוד טוב בקטנות. אם יש לך דברים יותר ספציפיים שאתה רוצה לדעת על 66 אז כנס אלי לקומונה ואשמח להמשיך את זה שם. דנינו

Pommi

New member
אוקיי, ת'אמת...

בהתחלה בהתחלה הוא עבד דיי מחורבן, לקחתי אותו לפדלים, כיוונו אותו קצת מילאו קצת אוויר והוא עבד דווקא מאוד טוב ב-DH למרות שהיו מורידים אותו סתם כך הוא היה קשיח. אחרי בערך שבועיים שלא רכבתי רכבתי קצת דירט, ושלשום בערך הייתי ברכיבת DH וזיהיתי את הבעיות האלה. אין לו את ההרגשה החלקה הזאת של מרזוקי...

למעלה