=]

MK respect

New member
=]

מרוב שיעמום אנ מביאה עוד שאלונים... נראלי שהשאלון די דבילי אבל חפיפ העיקר שיש פה שאלון... 1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר 3. באיזה צבע הפוני שלך? 4. שוקולד לבן או מריר? 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? 9. א- ב או ג? 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?

MK respect

New member
=]

. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר?הייתי שורדת-זה בטוח!! 3. באיזה צבע הפוני שלך?אין לי.. 4. שוקולד לבן או מריר?לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית?לא רוצה להיות חיה.. 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?הרבה,צועקים על אהבה,אינטרקום,את-מוש בן ארי,ערומים,ומכה אפורה שזה גם הסוג צלצול שלי... 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?כל מיני.. 9. א- ב או ג? א 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?לא מעניין אותי..אבל אני לא ילבש דבר כזה כמו שלא לבשתי דבר כזה... 11. האם יצא לך לשבור קיר?לא אבל זכוכיות יצא לי לשבור והרבה.. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?אין לי ב"ה!! 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?כע בבנ"ע..חחח.. 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?....??? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?לא היו קוראים לו כמו שלא היה לי היפופוטם בתור חיית מחמד... 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?שקל?? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?בי=) 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?אנא עראף..קודם תביאו אחוריזה נדבר... 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?במקום כמו גוש קטיף או בגולן 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?מאיפה אני יודעת??? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?הרבה!!את זה שאני כל הזמן כועסת,את זה שאני כל הזמן מרכלת ומדברת לשון הרע,את הגוף שלי ואת הפנים שלי ועוד הרבה... 34. מה היה הספר האחרון שקראת?לא זוכרת...נראלי הספר המשך של קיץ אחד ביחד 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא ב"ה.. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא ב"ה 44. האם ננשכת ע"י עז?לא ב"ה 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?לפני שאני ימות אני יחשוב על זה.. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?בסבבה 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?שוטרת בירושלים כי שם הם על סוסים ענקיים!!!! 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?גשם נראלי.. 54. על מה אתה חושב כרגע? עליך 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?נראלי חרות.. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?"נותנת" לו בעיטה ואז הוא עף משם בשניות... 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?סלט מסריח אחושילינגגג 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?אמממ...פעם היה גולגולת של חיה כלשהבי מאיזשהו טיול אבל אמא זרקה אותה...עכשיו לאידעת מה.. 69. האם אתה בעד אונס דובים?????????? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אני ילך לחסום כבישים...חחח... 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?דיפסייי!!!
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?אממ?..ת'מחשב, ת'מטבח ואת המיטה שלי.. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?אני רוצה לשמוע את הרקיעות שלכם ברגליים ואנלא שומע, תרימי ת'רגל (ת"סים תשס"ה הרא"ה 2005 כבודדד!!!) תפסיקי לדבר, תספיקי לצחוק (בצפר איכסההה) תסדרי ת'חדררר!!(אמא...) 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?מי ששולט-טאטע בורא עולם אבא בשמיים!!! 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חלבה,טחינה וכל החירבון הזההה... 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?שנים שלא עשיתי את זה...מאז גיל שנה לא עשיתי את זה נראלי.. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? ?????????? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? ?????????? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אמממ...לא נראלי שיש... 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?קפצי לי!

עונההההההההההה =]

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? מתה משיעמום אחרי כמה זמן
3. באיזה צבע הפוני שלך?מישהו אמר שיש לי פוני?? 4. שוקולד לבן או מריר?מריר
6. אם היית חיה, איזו חיה היית?ציפור!! 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?אהבה קטנה 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?חברים!!!! 9. א- ב או ג?הממממממממ א'
10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?באמת ישבתי לאחרונה וחשבי על זה!!!! (או שלא) 11. האם יצא לך לשבור קיר?לא
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?הא?? יעני מה אני יודעת לעשות באופן טבעי......וול אני די גמישה
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?לבן
14. יש לך כרטיס תלמיד?לא
גנבו לי
מי המפגר שגונב כרטיס תלמיד?! 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?הא?? 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב הא?! 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? וואללה!! שאלה מצוינת!! מה לא קרה לכם אף פעם שישבתם ופתאם חשבתם "ממממממ אם יהיה לי היפופוטם איך אני יקרא לו??" 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיאו 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?לוידעת
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?מחשב ניידת
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? טוב לי בארץ
30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?לא יודעת
32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?את השער כי הוא מכוער. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? "הגל"
שימות מי שנתן לנו לקרוא אותו!! ימות משיעמום!!!!
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לאאאאאא
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?ברור!! כל הזמן!! מה נראה לכם?? 44. האם ננשכת ע"י עז?חחח לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?לא יודעת
תשאלו עוד 70 שנה
48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?בכיף 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינרית
53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?לא זוכרת
54. על מה אתה חושב כרגע?שחלק מהשאלות פה מה זה מטומטמות..... 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?אף אחד
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?אממממ ממשיכה ללכת לאן שאני הולכת
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?משהו מגעיל 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?לא יודעת
69. האם אתה בעד אונס דובים?חחחחחחחח
76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אתאשפז בבית משוגעים 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?חחחחחחח מי כתב את זה?? הוא צריך טיפול.....
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?החדר שליייייי
84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?"נא לכתוב שיעורים"
85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?אף אחד
אני אוהבת כמו שזה עכשיו
88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חצילים
90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?אם הייתי משתגעת 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?בייבי.......את באה לכאן הרבה??
93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?ריאליטי
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אף אחת
97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?לאאאאאאא

מיר.. מי בויפרנד

רק בשבילך אני עונה
1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר מתאבדת (?( 3. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 4. שוקולד לבן או מריר? מרררררררירררררררר!! 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? מרבה רגליים
7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? בישראלי היו המונים- קנדי שופ, לונלי, פייד מי דיוז ועוד הרבה, אבל עכשיו אין. 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? משחקים של מכבי...... 9. א- ב או ג? א 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? חביבים, לא לובשת
11. האם יצא לך לשבור קיר? דווקא לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? האממ.. להרגיז את כל מי שני רואה (?) 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? יה רייט. 384116 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כע. לחד כושר.. (זה בכלל מועדון???) 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... ???????? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפ 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיייייייייצי 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? האממ, אנערף 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? כרטיס טיסה!! 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? חיפה. ותבינו לבד 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? ומי זאתצ גוליה בנחיר? איזו מפורסמת? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הרבה 34. מה היה הספר האחרון שקראת? רועי (דווקא לא משו..........) 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא טפוטפו 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא טפוטפו 44. האם ננשכת ע"י עז? לא טפוטפו 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? הההההאמ 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא, חבל על הקלוריות=) 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אמא (?) 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? גשם..... 54. על מה אתה חושב כרגע? על האריזה לשבת 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? נותן לו כיף. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מעדן מלחים.רק להעיף ת'דג המלוח, ות'אפרסק!! 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? חולצה מלפני כמה שנים... 69. האם אתה בעד אונס דובים? בטחח 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח את המורה לביולגיה כמובן. אומרים שבארה"ב הכלא הוא אחלה מלון 99 כוכבים 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? נו הקטן האדוםם! 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? גינה 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "יהי לך טוב באמריקה, תראי!" (גגגגרררררררררר) 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני כמובן 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חצלים.... 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? האממ.. שוקולד מפתה במיוחד. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "נשמה שלי, אני תמיד ידעתץי שנועדנו להיות קשורים זה אל זה!" 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?מחשקי מכבי... (הייתי מתה..) 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? בערך 10 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? הולך אני רוצה להיפרד אנשים, עד יום ראשון אני לאהיה פה.. ד"ש..

mayan174

New member
חחח עונה......./images/Emo66.gif

. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר - מסתדרת מצוין כמו שהסתדרתי עד לפני שנתיים (פלאפון) ועד לפני חצי שנה(אינטרנט) 3. באיזה צבע הפוני שלך?אין לי 4. שוקולד לבן או מריר? לבן- ברור 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? כלב- כי הוא כ"כ חמוד! 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הרבה זמן לא הורדתי... 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? אמממ לא יוצא לי כ"כ לראות טלוויזיה 9. א- ב או ג? ג 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? תלוי על מי 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא... אם אני עצבנית- יש לי שק איגרוף בבית אני לא צריכה לשבור קירות. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? טלפתיה עם חברות טובות שלי 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב. ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאווווווווווו 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? במישהו רגיש, מתחשב ורומנטיקן 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? אממ תני לי לחשוב... לא יודעת , זה קשה מדי 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בישראל, לא רע לי כאןואני אוהבת את ארצנו הקטנטונת למרות השחיתויות- אז לא ארצה לחיות באף מקום אחר 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? ג'ולה או גולה? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? שום דבר, לא שאני אגוצנטרית -אבל אני מודה לה' על מה שנתן לי.... 34. מה היה הספר האחרון שקראת? ספר באנגלית- לבוקריפורט 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? מינית לא, אבל פעם מישהו התקשר כמה פעמים ושאל אותי אם אני אני מעדיפה קטשופ או חרדל? הזוי לחלוטין..... 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? לא, אבל ע"י כלב כן 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? למה לחשוב עכשיו על זה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? אמממממ 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? נראב לי שרופאה, לא בטוחה בקשר לזה 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? מים במקלחת 54. על מה אתה חושב כרגע? על כמה שהשאלון הזה הזוי 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום... פעם הייתי יורקת, אבל עכשיו אני לא מאמינה בזה 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? תגידי לי את.... 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מוזר זה דבר יחסי 69. האם אתה בעד אונס דובים? נקסט 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? איו לי כוח לשאלון הזה יותר...... 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אף אחת 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לי לא בא

למעלה