6680- מתי המחיר ירד?

lirantal

New member
6680- מתי המחיר ירד?

אני לא מבין, 79 ש"ח לחודש... נו מה יהיה? אין לי כסף :) יש להם את ההחזרים האלה של מעל 200 ש"ח אז אתה מקבל החזר של 50 ש"ח ונשאר רק 30 ש"ח לשלם... אבל תכלס מי שמדבר נגיד 200 ש"ח + 20 ש"ח דור 3 + 30 ש"ח ביטוח + מע"ם אנחנו מגיעים ל 400 ש"ח... אני כרגע בפלאפון עם מכשיר ישן ומת לעבור לאורנג' בגלל ה 6680 אבל אני משלם עכשיו כ 200 ש"ח כולל מע"ם וביטוח, כלומר יוצא לי אולי משהו כמו 100-150 ש"ח על שיחות בלבד (אני באמת לא מדבר הרבה) לחכות עוד חודשיים ככה שיצאו אולי עוד מבצעים? אבל אז כבר לא יהיה שווה לחכות עוד כמה חודשים אחרי למכשיר יותר טוב? תודה

A B N

New member
בקניון מלחה

מוכרים אותו ב 1800 שקל שזה כאילו 50 לכל חודש.. אבל נראה לי ששמה אתה צריך לשלם מזומן. זאת לא עמדה של אורנג` אלא של change , את הסים אתה צריך לקנות בנפרד.

A B N

New member
בקניון מלחה

מוכרים אותו ב 1800 שקל שזה כאילו 50 לכל חודש.. אבל נראה לי ששמה אתה צריך לשלם מזומן. זאת לא עמדה של אורנג` אלא של change , את הסים אתה צריך לקנות בנפרד.

Ixion

New member
אפשר גם לקנות 6680 יד שניה,

או 6630 ב2000 בערך (חפש דרך זאפ).

Zlangz

New member
בשמע פון

מוכרים אותו ב-1800 במבצע, עם שנה אחריות, אוזניות סטריאופוניות וכבל USB. קניתי היום והוא עכשיו בטעינה. מומלץ מאוד. אם לא חשוב לך שיחות הוידאו (ל-6630 אין מצלמה חזיתית), קח אותו.

למעלה