669

jedi knight

New member
669

תוהני מה עושה היחידה בימים כאלו ??? האם היא משתתפת בבט``ש בשטחים ?? האם הם רק יחידת חילוץ כי ממה שסיפרו לי הם מאומנים לחבלה ומיקוש ועוד קורסים אז מה עוד היחידה עושה חוץ מחילוץ ??????

מגלן

New member
669 התותחים

669 בנוסף להיותם יחידת חילוץ. הם בעת פעולה של סיירת כלשהי, מהווים ככח עזר וגיבוי. זאת אומרת שאם חס וחלילה לוחם הסיירת נפצע בדרך לפעולה או ממש ממש בתחילתה אחד הלוחמים של 669 מחליף אותו. וזה אומר שלוחם ב-669 עובר כל קורס אפשרי של לוחם סיירת, מהפלסרי``ם ועד מטכ``ל,שייטת ושלדג. מבין גבר?

מי אתה אחי??

אתה כנראה לא מהיחידה, כי אין כאן לידי אף אחד על המחשבים חוץ מחבר שלי, והוא בטח באיזה אתר פורנו. אתה מ``זקני צפת`` במקרה?? (מקווה שהבנת את המטפורה). אם כן אני מבין שקיבלתם יותר מתקן אחד בזמן האחרון :) יוני

בימים אלה לוחמי 669

בעיקר משחקים סקווש. סתם--> נכתב בנימה צינית מרירה, הנובעת מעייפות, שיעמום ומירמור כוננויות עד העצם :)

1980

New member
בימים רגילים 669 עוזרים...

בחילוץ אם יש גם אזרחי. ובשאר הזמן הם עושים אבט``שים הם לא מוכשרים בתור איזה לוחמי עלית מיוחדים.וממש לא להחליף אנשים מסירות מיוחדות. הם גם לא לומדים מיקוש וחבלה הם לומדים דברים שקשורים יותר בחילוץ טיפול בפצועים בשטחים מסוכנים ירידה ממסוק וכו...

למעלה