680 חדש - ישן

urim urim

New member
680 חדש - ישן

שלום אמור לקבל היום 680 מחול - מכשיר בלבד ללא מטען/כבל/דיסק (המכשיר לא גנוב למתענינים...) השאלות: 1. איפה רוכשים מטען הכי בזול בארץ / ברשת 2. הכבל הישן של ה TE טוב לסנכרון (MINI USB נראה לי) ? 3. אני מניח שתוכנת הסנכאון שיש לי תהיה טובה מספיק? 4. תוכנת עברית - יש מבצעים כרגע? אם לא איפה קונים הכי בזול? 5. SIM דור 3 של סלקום - אמור לעבוד? (במידה והוא פתוח כמובן..) ז הו בינתיים, עד שנתחיל לשחק איתו ואז יגיע המבול של השאלות האמיתיות... תודה

+++

1. בכל חנות שמוכרת אביזרים למחשבי כף יד 2. לא, המטען שאתה צריך הוא כמו זה של TX או טראו 650 3. נכון, כדאי לך בכל זאת להוריד את הגרסא העדכנית מכאן. 5. סים רגיל של סלקום יעבוד. למכשיר אין דור-3 (יש 2.75 = EDGE)

urim urim

New member
682? יכול להיות דבר כזה?

קיבלתי את המכשיר, מאחרוה כתוב עליו 0682 מקדימה palmOne אני מניח שזה ה680 המדובר, נכון? האם דונגל BT יכול להחליף לחלוטין את הצורך בכבל סנכרון?

udifpalm

New member
איפה כתוב מאחור?

המכסה האחורי חלק. אם תפתח את המכסה (תרצה להכניס סים, לא?) ותסיר את הבטריה, תמצא מדבקה של פאלם. (בצורת "ר" הפונה לימין) עליה כתוב פאלם משמאל, למעלה וטריאו 680 מימין למעלה. ליד סימון ה- CE כתוב אצלי 0984. אולי אצלך כתוב 0682, ובכל מקרה זה לא מספר המודל.

למעלה