680 מארה"ב, שאלות

• פותח הנושא urib
  • פורסם בתאריך

urib

New member
680 מארה"ב, שאלות

חבר טס עוד שבועיים לניויורק. ורציתי לנצל ההזדמנות ולקנות טריאו. 1. האם ניתן לקנות ולשלוח בתוך ניויורק (הוא ישהה שם רק יממה, אך יש לו כתובת שניתן כבר עכשיו לשלוח אליה) 680 שיתאים לארץ - כלומר לא נעול ? 2. אם התשובה לאחד היא כן, כמה עולה והאם אפשר לינק לאתר שמוכר ושולח בתוך ניויורק. 3. כמה עולה היום עברית, והאם יש מבצעים משתלמים מידי פעם - כלומר אם יש לי סבלנות עם העברית כמה אמור לעלות לי בשורה התחתונה טריאו באמריקה + משלוח בתוך אמריקה + עברית במבצע 4. בהנחה שניתן להשיג היום טריאו 650 יד שניה כולל עברית ב1500 בערך - מה עדיף לדעתכם, אין לי בעיה עם מכשיר יד שניה (בתנאי שהוא טוב כמובן) ונניח שאני מהמר על עניין האחריות כלומר להשוות רק בין המכשירים עצמם בלי הפרמטר של האחריות

libal

New member
תשובות :

1. באם כוונתך לכוון הספקה ליום היחיד שחברך יהיה בניו יורק - אז זה לא פשוט . במקרה שכזה מציע שינסה לקנות בחנויות האלקטרוניקה הרבות שקיימות בניו יורק (לא בשדירה החמישית..) למשל COMPUSA (אם אני לא טועה) WIZ ועוד . באם ניתן להזמין כבר היום אז ניתן לרכוש באינטרנט . ראה כאן למשל . 2. ראה קודם . 3. העברית עולה 60$ - מחיר מלא. מידי פעם יש מבצעי הוזלה באחוזים גדולים (בזמנו הגיע ל70% - אבל כבר הרבה זמן אין מבצע שכזה). העברית היא רק התוכנה ולא החלפת הכפתורים .תוכל לרכוש באינטרנט ב PARAGON . 4. לפי דעתי כדאי - האמת שהשיפורים לא משהו, אבל בארה"ב סה"כ הרכישה כולל עברית תהיה בסביבות 500$ , ובמחיר זה גם מקבלים חדש , גם מוצר משופר במקצת, וללא מוצרים שכבר לקראת גמירה כמו סוללה וכו'.

urib

New member
ציטוט: מוצרמשופר במקצת

אתה יכול להסביר? הבנתי שב680 ניהול הזכרון טוב יותר, מה שמונע שימוש בתוכנה צד ג' (RLOCK אם אני זוכר את שמה) אבל מבחינת השימוש ממש - יש הבדל בין 650 כולל התוכנה ל 680 ? כשאני שואל יש הבדל אני מתכוון למשל למהירות העבודה(שאני מניח מושפעת מניהול הזיכרון), כמות הריסטים שהמשתמש עובר באופן לא יזום וכדו'

libal

New member
כנס ל

כאן ובחר את שני המכשירים להשוואה . כפי שניתן לראות ל680 יש זכרון כפול, כמו כן הוא קל יותר. תוכנות אמורות לעבוד עליו ללא בעיות לפי דעתי. כמו כן שמעתי שהוא תומך בכרטיסי זכרון גדולים 4 ויותר ג'יגה מהסוג החדש - דבר ש650 לא תומך. (650 תומך במקסימום 4 ג'יגה עם PATCH מיוחד של 32 FAT ) . לגבי הריסטים - אין לי מושג כי אין לי...

libal

New member
הקישור המדויק הוא

כאן . רציתי לתת לך קישור להשוואה ביניהם אבל כנראה אי אפשר , לכן אתה צריך לבחור בעצמך .

urib

New member
לגבי תשובתך 1

אני מתכוון לקנות נניח בימים הקרובים ושישלחו כבר עכשיו לכתובת של החבר שמה. כשהוא יגיע עוד שבועיים, בתקווה שזה יחכה לו

libal

New member
אם כך לא צריכה להיות בעייה. משלוח

לוקח מספר ימים עד שבוע .

atzmony

New member
חבל על המישלוח

יש חניות בדיוטי פריי בדוק באיזה שדה הוא טס חזרה לארץ כנס לכאן אפילו תתקשר לברר האם יש במלאי ושיקנה בשדה 384$

atzmony

New member
באמת

עכשיו ראיתי שהוא קיבל 10% הנחה שאין לי מושג למה

תמיד יש שם הנחה של 10%

זה דבר קבוע בחנויות שבשדה התעופה... ככה זה פאלם - לפעמים יש גם דברים טובים

למעלה