687 הפניות, זה לא מוגזם?

687 הפניות, זה לא מוגזם?

מצאתי שלרשומה אחת שלי יש 687 הפניות, בעיקר של אתרי סקס. מדובר ברשומה שלא קשורה לסקס בשום צורה. מה עושים עם זה, זה יוצא משליטה הקטע הזה.
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=940120&passok=ok

מצטרפים לשירות התשלומים

מעניין מה גרם להם לקשר אליך... התמונה לא פרובוקטיבית...

ע ל ו מ ה

New member
זה לא מוסיף לה כניסות

זה שהם "שולחים הפניות" (trackbacks) לא אומר שהם מקשרים אליה, הם רק "שולחים" - מודיעים באופן פיקטיבי לשרת של תפוז שהם מקשרים לרשומה שלה. הפרוטוקול הזה הוא פרוטוקול תמים לקישור בין רשומות במערכות בלוגים שונות, ולמערכת המקבלת את ההודעה אין דרך מובנית לברר שההפניה פיקטיבית. המטרה של אתר הסקס היא להרוויח כניסות לעצמו - שמבקרי הרשומה ילחצו ויגיעו אליו. הר קמים לא מרוויחה מזה כניסות, והיא עשויה להפסיד במוניטין אם קוראיה יתרשמו לרעה מההפניה ויחשבו בטעות שיש לה חלק בזה. מעבר למחיקת ההפניות דרך ניהול הפניות, הדרך היא אכן לפנות לבצלאל, לחסימה מערכתית של הפניות מהאתר המסוים הזה או דומיו.

מדובר במאות אתרי סקס

ממזרח אירופה ועד ארה"ב, שלא לדבר על קישורים לקומיקס (אין לי קומיקס בבלוג), וחברות תרופות למיניהן. אני אחכה עם המחיקה על אחרי החג כדי שצלאל יטפל בזה, בתקווה שתפוז אכן מטפלים בנושא. תודה עלומה ושנה טובה.

אני לא יודעת,

רוב הפוסטים שלי מקושרים לחברות תרופות משום מה.. לאחרונה הצטרפו גם אתרי הפורנו . ולא נראה לי שלעובדה שאני לא רשומה לשירות התשלומים יש קשר לזה.

ע ל ו מ ה

New member
אה, אז זה כן מכניס כניסות???????????

אם כן, אכן רוצי והירשמי לשירות התשלומים, לפחות תרוויחי משהו
שנה טובה

בחישוב מהיר

משהו כמו שמונה שקלים לשנה:) לא סיבה מספיק טובה להרשם לשירות התשלומים...

Bezalel P

New member
אכן, מוגזם.

זה לא אמור לקרות. אני רוצה לבדוק את הנושא יותר לעומק, אז אשמח אם את מוכנה לא למחוק את ההפניות גם בימים הקרובים.

לא אמחק, מחכה לטיפולך.

דרך-אגב, מהצצה מהירה בבלוג שלי זו הרשומה היחידה שיש לה כלכך הרבה הפניות, אבל נתקלתי ברשומה נוספת שיש לה 9 הפניות. ובדקתי בערך שליש מהרשומות בבלוג.

Bezalel P

New member
אני לא יודע מה קרה ספציפית ברשומה הזאת.

בדקתי את עניין ההפניות שוב יחד עם המתכנת, וכרגע נראה שייקח עוד זמן עד שנמצא דרך למנוע לחלוטין את התופעה. בינתיים מחקתי לך את ההפניות הפרסומיות.

למעלה