7מאבטחים בקניון השרון התפטרו

ה דרומי

New member
7מאבטחים בקניון השרון התפטרו

מלינים על תנאי שכרם, על יחס מזלזל כלפיהם מצד ההנהלה ועל הפחד התמידי מפיגועים הכתבה מהארץ

avi1976

New member
רק שמאבטח "מת" אנשים עושים רושם...

כאילו הם מודעים למצב האמיתי וכאילו רוצים לעזור... אבל בשטח המצב אחר, שוכחים אחרי שבועיים ואף אחד לא באמת רוצה לעזור!!!

נכון אתה צודק ! , ככה פועלת המדינה

במדינה שלנו רק אחריי ש-מישהו נהרג בתאונה , אחר כך הולכים לתקן את הטעות

avi1976

New member
למה נראה לך שיתקנו את הטעות?

המעסיקים רק מפיקים לקחים עבור עצמם ויוצרים לעצמם מנגנוני הגנה... נובע מכך, מי שנדפק תמיד זה המאבטח או השומר(ה"ש.ג.")! הכח לשינויי חייב לבוא מלמטה! אמי"ל - ארגון מאבטחי ישראל

במדינה בלי תורה רק הכסף ! ../images/Emo130.gifמדבר

במדינה שלנו מי ש-מחליט וקובע זה רק הכסף !
" כי כל מעסיק רק דואג ל- תחת שלו ! " ושהוא יצליח לידפוק כמה שיותר אנשים ולרמות , ולגנוב , ולשקר .

joshh

New member
אפשר להבין אותם...

מי רוצה למות בשביל 17.80 ? זה אפילו פחות מהמינימום, ממש חוצפה ועוד מקום כזה לתת סכום זעום כזה ! אגב, אריה, אתה באמת מלך - מביא לנו את החדשות :) תודה לך, joshua

חבר שלי ב-מוקד לביא לא קיבל הסעות !

חברת האבטחה ש-בחר שלי עבד בה : " מוקד לביא " , לא קיבל אף פעם הסעה לשום מקום ! , בנוסף לזה שהוא היה בלי מכשיר קשר !
, וגם בלי שום ארוחות . הוא היה צריך לקחת 3 אוטובוסים בשביל להגיע אל המיטווח של החברה ! .

avi1976

New member
מכיר מאבטחים כאלה

וגם כאלה שמרוויחים מתחת לשכר מינימום!!!

גם אותי רצו לנצל ישר מהתחלה ../images/Emo70.gif

עשו אותי שומר בלי שום קורס ! , ובלי שום הכשרה קודם לכן ! , בנוסף לזה שהייתי שומר בלי אקדח ובלי שום ראיון קודם לכן ! . כי הקב"ט של העירייה לא רצה לראיין אותי לפניי תחילת העבודה .

למעלה