7‏חודש בצבא ועוד לא משובץ לשום מקום

השפיץ123

New member
7‏חודש בצבא ועוד לא משובץ לשום מקום

היי ערב טוב אני חייל בחיל האויר בפרוייקט ``שחר כחול`` התגייסתי לפני 7 חודש פלוס (תאחזו ראש) בשבועיים ראשונים היה לנו מיונים אחרי זה 3 שבועות טירונות שובצתי לקורס חיווט ויצאתי מהקורס כי לא היסתדרתי עם המקצוע הפנו אותי לחתום דח``ש חודשיים עד שיפתח לי קורס אחר בסוף מסיבות שונות ומשונות לא קראו לי לחתום דח``ש והייתי חודשיים בבית אחרי זה התחלתי קורס קד``ס אלקטרוניקה ולא סיימתי אותו כי עברתי 2 דירות במשך חודש ימים היה לי מידי בלגן שלא יכלתי להשלים מבחנים אז הדיחו אותי מהקורס אחרי זה חיכיתי ביממ בחיל האויר עוד בערך חודש שיחליטו איפה לשים אותי רק אחרי חודש החליטו שאני מוצב בבסיס מסויים היום באתי להיקלט בבסיס חיכיתי משעה 8 בבוקר עד 4 או אפילו 4.30 בצהרים ואז אומרים לי לך הביתה תבוא מחר !!! עד פה הסיפור שלי עכשו תגידו לי אתם האם צריך להתגייס לצה``ל? האם הגיוני שחייל 7 חודש אומרים לו תלך תחזור תלך תחזור שב בחדר תיראה סרטים למחרת אותו דבר בדיוק במשך תקופה כזו ארוכה זה הגיוני? ואל תגידו לי בירוקרטיה כי אם זו הסיבה תן לי ללכת הביתה וכשהכל הסתדר לך תיתקשר ותיקרא לי! ופה כן מותר או בעצם חובה לומר עד מתי? עד מתי? לילה טוב לנו

kdani

New member
התשובה נמצאת בסיפור שלך.

אם הכל היה בסדר, כבר מזמן היית בתפקיד. לא הסתדרת בקורס הראשון, אז יצאת - היו בסדר, אמרו לך לחכות לקורס אחר, גם בסדר (במקום לתת לך איזה תפקיד בלי מקצוע) לא חתמת דח"ש - רווח שלך, לא סיימת את הקורס השני - מסיבות אישיות שלך, עכשיו המערכת צריכה למצא לך משהו חריג, כי לא עברת שני קורסים, ולא תמיד יש כאלו משבצות פנויות. בסך הכל נראה לי שהיו אתך בסדר, ובמקום לתת לך לעשות עבודות רס"ר אומרים לך תמתין תראה סרטים (רק בחיל אוויר....) עדיף שתהיה שם ולא בבית מטפס על הקירות ומחפש את עצמך. בסוף ימצאו לך תפקיד, ותסיים את השירות, מקווה בסיפוק ובהצלחה. עד מתי ? מרץ 12 כנראה

השפיץ123

New member
בוקר טוב לגבי עבודות רסר אני בשחר

אני בשחר כחול שמה אסור להם להביא לי עבודות רסר ולגבי מקצוע הם מחויבים לספק לי מקצוע כי זה מה שהם הבטיחו לנו בכנס גיוס שעשו לנו תברר מה זה שחר כחול ותבין

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
כשהשיבוץ מתעכב..

מדבריך נשמע, יקר, שאתה מרגיש מתוסכל מכך שעדיין לא שובצת לתפקיד, עד שאתה כבר לא מאמין שהשיבוץ יגיע אי פעם.. ומרגיש כעס חזק כלפי המערכת.. אנחנו מבינים שאתה נמצא בסוג של צומת דרכים, מצד אחד אתה רוצה לשרת ולתת מעצמך הכל, ומצד שני מודאג מכך שהשיבוץ שלך מתעכב.. ואולי תוכל להתייעץ עם המפקדים שלך, לספר להם מה אתה מרגיש לגבי השיבוץ המיועד עבורך, כך שביחד תוכלו להחליט לגבי המשך הדרך שלך.. ואולי בינתיים גם תרצה ללמוד מניסיונם של אחרים בפורום סדירים, לנסות לשמוע על מקרים דומים שהם עברו.. ואם תרצה, גם אנחנו נהיה כאן איתך, נחכה לשמוע ממך עדכונים ונרצה ללוות אותך במהלך השירות הצבאי שלך.. אנחנו מזמינים אותך לספר לנו עוד על התסכול שלך..

למעלה