7 חודשים בחדר כושר ולא מסופק מהריבועים.

NrKsS

New member
7 חודשים בחדר כושר ולא מסופק מהריבועים.

שלום, אני ניסיתי את כל הווריאציות האפשריות של תרגילים לבטן: עם משקל, עם כיפוף רגליים, בשיפוע וכו' וכו'... אבל אני חושב שהריבועים שלי אמורים להיות בולטים יותר. אני לא שמן, כך שאני לא מבין למה התוצאות לא כל כך מרשימות. אודה אם מישהו יוכל להנחות אותי לתרגילים חזקים יותר שיגרמו לי "לקרוע" ממש את הבטן, כי עד עכשיו שום תרגיל לא הצליח לעשות את זה. מה אני עושה? *הכל בשיפוע 40 חזרות כפיפות רגילות 35 חזרות אלכסונים 20 חזרות לבטן תחתונה, קירוב הברכיים לחזה (כשהן מכופפות). לא מספיק? לעבוד על משהו אחר? אשמח לעצות, תודה.

ומה אומרת הסביבה?

שלום רב, ריבועים בבטן הם ביטוי לחיטוב ולניראות של שריר הישר הבטני על הסיגמנטים שלו. על מנת שזה יקרה צריך שילוב בין שני תנאים: האחד - שרירים מפותחים ומאומנים, שתיים - אחוז שומן נמוך. אתה יודע מהו אחוז השומן שלך? אני מניח שמאז שהתחלת להתאמן אתה רואה תוצאות טובות ושיפור ממשי ביחס לנקודת הפתיחה שלך. אין ספק שבכדי להגיע לאיזה מודל מושלם צריך כנראה עוד כמה דברים כמו: תזונה נכונה, גנטיקה טובה, נפח אימון גדול ו...תוכנת פוטושופ וגרפיקאי מיומן...

LORSIN

New member
מחקר שראיתי באחת הסדרות בערוץ 8

גברים חושבים ש"הגבר האולטימטבי" בעיני הנשים הוא פחות או יותר 15 ק"ג יותר מהם, (כמובן שרירי וגדול יותר) לעומת שנשים נשאלו - התוצאות הראו תמונה אחרת לגמרי שהן העדיפו גברים רגילים, לא "שחיפים" אבל ממש לא בדימוי שהגברים חושבים שהנשים אוהבות. לכן, על פי המחקר הזה, רוב הסיכויים שאתה לא תהיה מרוצה ממסת השרירים שלך, מבאס, לא בטוח נכון. אם תרצה אבל עצה , לא רשמת את התזונה, איני יודע אם אתה משלב תזונה נכונה או לא.. אבל על פי הידע שלי (תקבל מהאנשים האחרים בפורום ידע מדויק יותר) יש לאכול לאחר האימון ארוחה מלאת חלבונים על מנת לבנות רקמת שריר

למעלה