7 לילות של ידיעות אחרונות

HelterSkelter1

New member
../images/Emo45.gif מי שאומר שהביטלס הם כל הזמן

Love love love פשוט לא מכיר אותם. דרך אגב, דווקא השיר All you need is love היה אחד המהפכניים ביותר. משקל של 4\7 ותזמורת סימפונית.

כתבה מצויינת...

למרות שהחלק בו נכתב על פינק פלויד היה קטן יחסית לגודל הכתבה.. כל מה שנכתב על הביטלב היה ממש מצויין לטעמי, נתן לי ללמוד עליהם ולהעשיר את הידע [המוגבל
] שלי.. כתבה מצויינת בהחלט
ותרשו לי לומר עוד משו.. לשרון מולדבי יש אחלה עבודה שבעולם
יומטוב

XCLASS

New member
זה באמת אימרה של מי שלא מכיר את

הביטלס יש להם דיסקים שהם לא פחות מורכבים ויפים מאלא של הפינק פלויד

johny r

New member
נו באמת...

מכיר את sgt. pepper? את revolver? את abby road? זו פסיכדליה פרוגרסיבית מופלאה, גם אם פרימיטיבית קמעה. תקליטים שמכרו מיליארדים בלי לקרוץ לטעם פופולרי אלא מתוך איכות צרופה ושינו את פני המוזיקה לעד. אנחנו חיים בצוללת צהובה ? אני גר מתחת לים בגינה של תמנון בצל ? דמיין את עצמך בסירה בנהר עם שרקיע מרמלדה ? מה קורה איתך בנאדם, זה הרי מקסים!

תודה../images/Emo45.gif

עוד לא נגעתי היום בעיתון אבל עכשיו זה הדבר הראשון שאני אעשה!

נימרודל

New member
נכון, האמת היא

שהביטל זה מה שהתחיל אצלי את כל העניין הזה של המוסיקה. כשהייתי בכיתה א' הייתה לי מורה פרטית לאנגלית כי אמא שלי רצתה שאני אדע אנגלית יותר טוב מהשאר, אז בערך הכיתה ב' ג' היא החליטה שאני צריכה ללמוד שירים רציניים ולהעשיר בצורה כזאת את אוצר המילים שלי. מכיוון שהיא אנגלייה היא החליטה ללמד אותי שירים של הביטלס, אחר כך קניתי דיסק שלא התנתקתי ממנו, אחר כך אח שלי נתן לי לשמוע את וויש יו וור היר של פינק פלויד ונו אתם יודעים את ההמשך.

סתם התבדחתי..../images/Emo151.gif

איזה אחת מגעילה שראיתי באם טי וי היום, אז עלה לי השם שלה..שרה שיר בשם "קה צ'ינג" או משהו! חפיף, לא נורא!

Paranoid Y

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אני חושב שזאת היא שיש לה....

שיר חדש... גרוע מאד... ונחשו מה יש בתחילת השיר... את תחילת money!!!!!.. גם שרה גרוע.. וגם מעתיקה מפינק פלויד!!!

meandmeandme

New member
כן.. גם אותי זה די עיצבן...

למרות שזה לא בדיוק אותו לופ זה די ברור שהרעיון הגיע מאיזה מפיק חכמולוג ששמע על איזה "להקה ישנה כזאת שפעם העשתה את זה באלבום שלה עם הירח". גררר...

למעלה