7 שנים לאחר ניתוח לייזר

sengoku

New member
7 שנים לאחר ניתוח לייזר

אני נמצא כ7 שנים לאחר ניתוח לייזר, התוצאה הייתה טובה לאחר שהיה לי מספר גבוה אבל תמיד היתה לי בעיה של הילות וראיה עכורה (בצורה לא משמעותית) בזמן האחרון נראה לי שהתופעה החריפה קצת ואני כאילו רואה דרך "מים בעיניים" וראייה מרוחה בשתי העיניים גם בשעות הבוקר, הלכתי לבדיקה במכון שהסרתי שם את המשקפיים ואמרו לי שהכל בסדר והראייה נשארה יציבה כמו בתחילת הניתוח. השאלה שלי היא האם יכול להיות שזה סוג של יובש או אלרגיה (בשנים האחרונות התפתחו לי מעט אלרגיות) האם יכול להיות שתופעות הלוואי שציינתי מחריפות עם השנים?

תגובה - 7 שנים אחרי ניתוח לייזר

תופעות הלוואי שציינת - הם לא תופעות לוואי... כוונתי היא שאין זה מצב סביר לאחר ניתוח לייזר להסרת משקפיים, לא בתקופה הראשונית לאחר הניתוח ובטח לא 7 שנים לאחר הניתוח. יש להתייחס לתופעות שציינת כבעיה לכל דבר ועניין - כפי שקורה אצל אדם שלא עבר ניתוח לייזר. איני יודע מה בדקו במכון הלייזר בבדיקה האחרונה, אך בדיקת מספרים וחדות ראיה אינה מספיקה כאן. המלצתי היא ללכת לבדיקת רופא עיניים בקופ"ח ולבקש לבצע בדיקת קרקעית העין. בבדיקה זאת הרופא יסדוק את הרשתית ויוודא שאין שם בעיה. ההרשתית אינה קשורה לניתוח הלייזר שעברה, אולם עצם העובדה שעברת ניתוח לייזר לא אומר שחובה לקשר כל בעיה לניתוח עצמו. שיהיה בהצלחה פרופ' קיזרמן מנהל רפואי - קר שירותי רפואה.

mdudel319

New member
מפחד ברשלנות רפואית בניתוח

שלום אני שוקל לעשות ניתוח להסרת משקפיים אך אני חושש מאוד. שמעתי על לא מעט מקרים של רשלנות רפואית במהלך הניתוח הזה ובינינו עיניים זה לא צחוק. עד כמה הניתוח הזה מסוכן?

למעלה