7 שנים למותה של עופרה חזה ז"ל

כוכבה 27

New member
7 שנים למותה של עופרה חזה ז"ל

איך עברו להן כל כך מהר 7 שנים למותה של עופרה. היא הייתה הזמרת הכי אהובה עלי היה לה קול נדיר כל שיר שהיא שרה אותו היא עטפה אותו בקול הקסום שלה. את כל השירים שלה אהבתי אבל יש שתי שירים שהכי אהובים עלי "לאורך הים",וקופסת צבעים". יוסי שלנו קיבל מתנה מדהימה מעופרה לשיר איתה ולבצע את השיר "לאורך הים". מה שניאשר ממנה זה רק השירים המדהימים שלה והתמונות. איזה שרים של עופרה אתם הכי אהבתם?

moranush86

New member
באמת עבר מהר... כוכבה מאמי כנסי

יוסי לא שר איתה... הוא לקח את קולה מהשיר ושילב אותו בחידוש שלו ל"לאורך הים" כי כמו שאנחנו יודעים עופרה נפטרה. יוסי ועופרה היו אמורים לעבוד ביחד. עופרה שמעה סקיצות שלו באולפן של רן אביב המדהים והתקשרה ליוסי להגיד לו שהיא תעזור לו לפרוץ. אבל הרצון הטוב שלה נקטע... אני מוסיפה כתבה של יוסי מדבר על עופרה חזה.

taloss

New member
וואי אך הזמן עובר מהר...

אני זוכרת שצפינו בחדשות..ואז הודיעו על מותה.. יהי זיכרה ברוך..

1מאיוש

New member
יהי זכרה ברוך ../images/Emo16.gif

היא חסרה במוזיקה... הכי אהבתי שיר שלה את "לאורך הים"

adiii1

New member
עצוב עצוב, אין מה להגיד יותר מזה.

כבר 7 שנים בלי האישה אחת היותר מדהימות שקמו בארץ.
אני ממש זוכרת את היום שהודיעו שהיא נפטרה, הרגשתי צביטה כזאת בלב.היה לה הכל מהכל לדעתי, הכישרון וכמובן הקול הנוגע והמדהים שאין מה לדבר בכלל. השיר שאני הכי אוהבת שלה "לאורך הים" זה ללא ספק אחד השירים שיותר מזכירים אותה, כל פעם שאני שומעת אותו עולה בי תמונה שלה. וגם יש את השיר הזה "תפילה" ("אלוהה שמור נא עלינו כמו ילדים.."), המילים שלו מדהימות לדעתי הוא גם כמו "לאורך הים". בקיצור, היא כל-כך חסרה וזה כל-כך עצוב שהיא לא איתנו עוד. יהי זכרה ברוך ומי ייתן ולא נדע עוד כאלה אבדות כמוה.

sarit lang

New member
יהי זיכרה ברוך../images/Emo16.gif

אני הכי אהבתי את 2 השירים שלה לאורך הים..ו שמור נא עלינו...!

למעלה