להעביר ביקורת?
ממש לא. לגמרי לא מעניין אותי מה אתה עושה עם החיים שלך, כך או אחרת. באתי כדי לשאול על ההגרלה, וענו לי מאד יפה, ולכן גם אני שמרתי על טון תרבותי. אבל, סליחה, אתה לגמרי גלשת לפלצנות עכשיו. יעדים יהודיים כמטרות טרור? זאת ההצדקה שלך? נו באמת. קשרים לארץ? יש לי בני דודים באנגליה, אז מה? אני רואה את עצמי אזרחית בריטית? ובקשר לעניין הזמן- זו לא השאלה אם אתה שם לשנה או שנתיים או לאיזה מטרה. אתה הבנת את הכוונה שלי, מי ששם לזמן לא ארוך ומתכוון לחזור, זה משהו אחר. מי שאמר להתראות ועזב כדי לגדל את הילדים שלו במקום שקט יותר, זה מובן, אבל ישראלי מן המניין הוא לא. כן, אני יותר ישראלית מאנשים שלא כאן ולא נושאים בסיכון, ואתה יודע את זה מצויין, אחרת לא היית מתגונן בכזאת עוצמה. אתה נעלב מזה שאני אומרת שאתה לא ישראלי כמוני? אני, ועוד ישראלים רבים, נעלבים מזה שאנשים שלא מוכנים לשאת יותר בנטל יחד איתנו (ושוב- זה לגיטימי), באים ואומרים שזה לא הופך אותם לפחות ישראלים. די עם השטויות, שנינו יודעים את האמת. אם עזבת לטווח הרחוק, אז הגיע הזמן להתנתק מפוזת הישראליות. הישראליות היא לא איזה דבר אובייקטיבי שקיים לנצח בלי קשר להימצאות הפיזית בישראל, גם אם לך זה נראה ככה. האופי הישראלי נשאר, אבל הישראליות לא. ואני בת 24 דרך אגב, ובמדינה הזאת, אחרי צבא ואוניברסיטה תוך כדי עבודה בשלוש משרות זה כמו 40, אז בוא נרד מהשטות של "את צעירה". אני לא קראתי לך בוגד, ואין מה להיעלב ממני, אני הראשונה שתודה שמתחיל להיות בלתי אפשרי לחיות כאן, אבל ישראלים הם אנשים שחיים בישראל וזהו.