7 תרנגולות חדשות (לגהורן?)

7 תרנגולות חדשות (לגהורן?)

קיבלנו פיצוי על 2 תרנגולים שלא הוזמנו ותרנגולת אחת קשישה שנפטרה אחרי חודש אצלנו והנה הן החדשות לפניכם:

חמודות אבל!!

הן יחסית זקנות אבל תידע לך שכמות התערובת שאתה נותן לתרנגולת בלדי תצטרך להכפיל אותה בשביל לגוהרנית! הן אוכלות בלי הרף!! אוכלות ואוכלות ואוכלות! משהו בלתי יואמן! אבל אני הייתי נותן להם כמה שיותר דברים טבעיים ולא תערובות וכו תערובת זרעים זה מצוין לחם רטוב או יבש הרבה ירקות וכך תגיע לתוצאות טובות מבחינת ההטלה! שיהיה בהצלחה איתן!!!!!! ותתחדשששששששש

מה שאתה אומר מטריד אותי

אני לא מתלהב מהבחור שהביא לי אותן נכון שהן בחינם אבל כמו שאומרים אין דברים בחינם ואם אתה אומר שהן זקנות אני לא רוצה שעוד חודש אני אמצא עוד פעם גוויות בכלוב
אם זה המצב אז אני אדרוש מהבחור הזה לקחת אותן ואצטרף להזמנה שלך בעוד כמה תרנגולות חומות וככה יהיה לי שקט מה דעתך?

nogen

New member
הם לא זקנות

דבר ראשון הן לא בהכרח זקנות רוב הסיכויים שהם בנות כשנתיים+ ואם כן אז הן יכולת לחיות עוד לפחות שנים בכיף דבר שני הם מאוד יפות ואני חושב שבקרוב הן יתחילו להטיל אצלך. "משנכנס הדר מרבין בשמחה"

נוגן שלום לך!

לפי דעתי הן זקנות יחסית בנות שנתיים - סימן שמלול ביצים הן כבר נזרקו! ואין לאן ללכת או למות או למגדלים כמו הבחור שהביא לו שעושים מזה לפעמים קצת כסף אצלי לפחות היו לגונהרן אחרי חיסול שחיו עוד כמה שנים טובות אם תסתכל על הכרבולת תראה שהצבע קצת דהוי במקום שיהיה אדום כדם בכול מקרה שיהיה בהצלחה איתם תראה אם יטילו או לא אבל לדעתי זן זה אוכל כמויותענקיות של אוכל

nogen

New member
תאופיק שבוע טוב

יש לך טעות כמו שיש להרבה מגדלים בענף זה עוף זקן לדעתי זה מעל גיל 8 מתחת לגיל זה הוא עדיין במייתבו זה כמו בני אדם שאתה לא קורא לגבר או אישה בני 40 עד 50 זקנים אותו דבר בקשר לצבע הכרבולת יכול להיות שזה נובע מטראומה שהם קיבלו בהעברה או בגלל איך שהיה המצב שלהם בלול הקודם זורקים אותם מהלולים בגיל שנתיים לא בגלל שהם זקנות אלה בגלל שהם מפסיקות להטיל בכמות כמו שהטילו לפני כן אבל הם יכולות להטיל עוד שנים רבות בכל אופן אם לדעתך הם זקנות אני מוכן לאמץ שתים או שלושה תרנגולות (זקנות) כדי שיספקו לי ביצים. "משנכנס אדר מרבין בשמחה"

נראה לי שהן כבר מכינות את עצמן להטלה

יש הרבה נוצות שלהן מפוזרות בכלוב
אני שמח לשמוע שהן נחשבות "זקנות" בקנה מידה תעשייתי
אם כך אין בעיה שיטילו פחות מלול תעשייתי כאילו מה אני כבר אעשה ב2 ביצים לתרנגולת ביום

למעלה