7.00 הפגנה נגד הפרובוקציה ביריחו

7.00 הפגנה נגד הפרובוקציה ביריחו

7.00 הפגנה נגד הפרובוקציה ביריחו בשעה 7.00 בערב תתקיים משמרת מחאה בססמא "קדימה למלחמה!" מול שערי משרד הבטחון בקריה (רחוב קפלן(. בין יוזמי הפעולה גוש שלום, אנרכיסטים נגד הגדר וקואליצית נשים לשלום. ביריחו מתבצע ברגעים אלה תשדיר תעמולת הבחירות העיקרי של מפלגת קדימה ומנהיגה אהוד אולמרט, עם מאות חיילי צה"ל ואסירים פלסטינים כניצבים. התשדיר הזה, שנועד למשוך את בוחרי הימין הקיצוני, מוכיח כי קדימה היא מפלגה הרפתקנית וחסרת אחריות ומסוכן למסור לידיה את ניהול עניני המדינה. בשיתוף פעולה עם ממשלות ארה"ב ובריטניה, שבהוצאת פקחיהן מהכלא הוכיחו שאינן ראויות למלא שום תפקיד של תיווך בין ישראלים ופלסטינים, מבצעים אולמרט ומופז פרובוקציה כוחנית כמו עדר פילים בחנות חרסינה, ושופכים שמן על מדורת הסכסוך והשנאה. עליהם תיפול מלוא האחריות לשפיכות הדמים ולקרבנות ישראלים או פלסטינים, בין שיהרגו במהלך הפעולה ביריחו ובין במעגל של פעולות נקמה ונקמה נגדית שיגרמו בעקבותיה. יש לציין כי האנשים אשר צה"ל נשלח ליריחו ללכוד או להרוג אותם סומנו כמטרה מיוחדת דווקא מפני שכאשר ביקשו לנקום על 'החיסול הממוקד' של מנהיגם, הם לא פגעו פגיעה מקרית בחפים מפשע. הם פגעו ברחבעם זאבי, איש צבא ופוליטיקאי שהיה גדול הגזענים בישראל ובנה קריירה פוליטית על תעמולת שנאה גסה. חיסול ממוקד …

אלון 58

New member
לך הסנדלר../images/Emo3.gif../images/Emo70.gif

סוכן אויב ומשת"פ של האויב,דינך כדין החבורה מיריחו. עשה מנהג קבוע עזוב אותנו כל השבוע! עבור לגור אצל אסמאעיל הניה,אתה מיותר כאן,לא טוב לך,לך מכאן,מקומך שם,לך תהיה סנדלר של אחמד סעדאת וכנופייתו,ובא לציון הגואל. נראה אתכם "אנרכיסטים" אצל האויב,שם תתלו עם הרגליים למעלה,יש לכם מזל שאתם כאן ולא שם,אבל אם לא טוב לך,יש מספיק מקומות בעולם השלישי עבורך ועבור שכמותך אתה כנראה
/
.

a e q u i t a s

New member
הפעולה ביריחו היתה מכורח הנסיבות

הפעולה ביריחו היתה מכורח הנסיבות, בשל סירובה או חוסר עמידתה של הרשות הפלסטינית בהסכמים בינלאומיים. תמיד אפשר למצוא לזה הקשרים פוליטיים כמו בחירות.. אבל ללא ספק זה היה צעד הכרחי. ורק להבהיר פה נקודה, לאולמרט אני לא אצביע.

אלון 58

New member
מסכים עמך ב-100%../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

וגם לי אישית זה לא יגרום לשנות החלטה ולהצביע בעדו,כי לאיש הזה יש "היסטוריה" לא טובה עם העיר בה אני גר:לפני כמה שנים,איני זוכר באיזו ממשלה,מר אולמרט כיהן כשר-הבריאות(במקרה שלו אז,כיניתי אותו:שר-המחלות...),הוא ניהל "מלחמת-חורמה" בערים הבינוניות והקטנות יותר,כולל "סיכול ממוקד" כלפי העיר שאני גר בה כבר יותר מ-40 שנה,כדי לסגור את תחנות מד"א "מטעמי חסכון" תפעולי לארגון ולמשרד-הבריאות ביחד,פרנסי העיר ניסו אז להסביר לו את הסיכון שבצעד כזה,ואף הזמינוהו לבקר כאן ולהתרשם.הוא סירב להגיע והמשיך לדרוש את סגירת התחנה ברוב שחיתותו ושחצנותו הידועה.לבסוף היתה "פשרה" שהתחנה והאמבולנסים שלה ישארו על כנם,אבל המוקד המקומי יבוטל ו"יתאחד" עם "העיר השכנה"(50 ק"מ),לאחר זמן מה זה כבר עלה בחיי אדם:אשה מבוגרת שפירכסה במרכז-המסחרי,מרחק של 100-50 מטר מתחנת מד"א,נפטרה כתוצאה מכך שאמנם אנשים בסביבתה ניסו לסייע לה וגם הזעיקו את מד"א,רק שעד שהגיעה ההודעה למוקד המרוחק,ועד חזרה ההודעה לעירנו,להקפצת נהג-אמבולנס,הגברת נפטרה,בעקיפין נאמר אז שזו היתה אחת התוצאות של מלחמת אולמרט בתחנות מד"א הקטנות.אדם כזה לא יקבל את קולי,גם אם לצערי בחירתו מובטחת,גם בעירי פרנסי העיר הנוכחיים הולכים עמו,אבל זה בגלל שיש להם זכרון קצר,הם שכחו מי האיש הזה,וחבל.

למעלה