7\24 סיכום

נטע20111

New member
7\24 סיכום

אין ספק , שההפקה סייעה לזכייתם של קרן \ גב. אך האם איתן היה ראוי לזכייה ? על פי מה שנראה על המסך - ולא מספקולציות של " מאחורי הקלעים" ? דניאל כבשה אותי מתחילת התוכנית , והיא היתה ראויה לזכות ובגדול ! אך לצערי , קיבלנו אותה " כעיסקת חבילה " . החיבור עם איתן הזיק לה וככל שהתוכנית התקדמה האור הקורן מאישיותה הלך והתעמעם. בעוד שקרן - החיבור עם גב ( גם אם היה פיקטיבי) עשה לה שירות טוב : תכונותיה השליליות רוככו ולבסוף הגישו לנו אותה " כמדונה" קדושה שעברה התעללות - מאיתן. אל נשכח , שאיתן הראה סימני חיות רק בתקופת החיזור אחרי דניאל. לאחר מכן , הוא החל לדעוך באיטיות , עד כדי חוסר תפקוד כמעט. בודאי , היו לכך סיבות ! כצופה אני רק יכולה לשער. אבל הנפגעת העיקרית היתה דניאל . מרבית הזמן הוא בילה במיטה, מירב תשומת הלב נתן לחבריו ( אורן,יוני) שתבעו חברותא עוד ועוד, לא פלא שדניאל קראה לחדרם מח' גריאטרית. ככל שהתפקוד והאנרגיה הדרדרה לא ניתן לדניאל היזון הדדי שיפרה ויבליט את אישיותה. תודות לתעצומות האדירות שבה היא המשיכה לשדר שמחת חיים , ועסקים כרגיל . אבל גם נחשפו סדקים בביטחון העצמי .ובסיטואציה כולה. למרות מאמציה של דניאל , הזוגיות נראתה רע : בשלבים הסופיים והקריטיים של התוכנית גב, כל חבריו של איתן בילו עם בנות זוגם יחד בלילה בצחוק וכיף ודניאל שהיתה גם חולה - נותרה בודדה. מה שאני אומרת - שלדניאל היה סיכוי גבוה לזכות , אבל קריסתו של איתן גדעה זאת . הצופים שופטים על פי מה שהם רואים - ואיתן ,בסופו של עניין שעמם !

למעלה