70 כלבים בסכנת חיים

enbalush

New member
70 כלבים בסכנת חיים../images/Emo101.gif

"ראשון אוהבת חיות" עומדת על סף סגירה, כל עוד לא יהיה תקציב לעמותה להמשיך, העמותה תיאלץ להסגר. לא רק ש70 הכלבים שמטופלים כיום ע"י המתנדבים הם בסכנת חיים גם כל הכלבים העתידים לניצל על ידי העמותה מ-25 מועצות שונות יומתו ע"י המועצות, מהן "ראשון אוהבת חיות" כיום מצילה ככל האפשר, שלא לדבר על עיקור והצלת חתולי רחוב וחתולים נטושים. "ראשון אוהבת חיות" היא העמותה ראשונה והיחידה הפועלת בעירכם, מצב בעלי החיים בבתים וברחובות בעיר השתפר פלאים בזכות 6 שנות קיומה של העמותה, ללא המשך פעילותה של העמותה המצב יורע ומי שיפגע אלו הכלבים והחתולים הנטושים. רק תרומות יחלצו את "ראשון אוהבת חיות" מהבוץ הטובעני, ניתן גם לתרום שקי מזון לכלבים/חתולים, תרופות, עזרה בשיפור מתקן האימוץ בספורט כיף, עזרה בפירסום הכלבים והחתולים למציאת בתים ובתרומות כספיות, חד פעמיות (אשראי, דואר או בנק) או בהוראת קבע שתקנה לעמותה ביטחון למשך השנה הקרובה, העמותה זקוקה לכ-200 הוראות קבע חודשיות במחיר של קפה ועוגה... אפשר לקבל טופס הוראת קבע בדואר+מעטפה מבויילת (כך שכל מה שתצטרכו זה רק להכניס למעטפה ולשלוח), כל מה שצריך לעשות הוא להתקשר לאוסנת הנחמדה מהעמותה והיא מיד תשלח לכם מעטפה בדואר, התקשרו לאוסנת ל
054-6647884 תעזרו לבעלי החיים בעיר שלנו. תודה, ענבל.

לא ממעיט בערך הכלבים.

אבל עד שתושבי שדרות ועוטף עזה לא יחיו בבטחון מלא אני לא רוצה לשמוע על הכלבים האלה..! למרות שאני אוהב כלבים ומעריך בעלי חיים מאוד מאוד.. חלאס. פקחו עיניים. היום זה רבבות יהודים.. מחר זה מיליונים.

space1

New member
דבר עם ראש הממשלה שלך...

אה, בעצם לא נראה לי שזה מעניין אותו.

enbalush

New member
אז תעשה משהו מועיל למענם

לא נראה לך אז אל תתרום, אבל אל תפגע במאמצים שלי.

לא פוגע.

רק טוען שיש דברים יותר חשובים לעשות. העם הזה לוקה בתסמונת עצימת העיניים כבר שנים רבות.. מאז ימי יוסף בן מתתיהו ואף מעמד הר סיני.. קיצר, יומטוב.

enbalush

New member
איך זה קשור לכלבים?

יש בעולם הרבה נושאים שצריך לטפל בהם - עוני, מלחמות, תאונות דרכים, בעיות סביבתיות ועוד. הפגיעה בבעלי-חיים היא אחד מהנושאים, וגם אם בעיני אנשים רבים הוא לא החשוב ביותר, הוא בהחלט עניין ששווה להקדיש לו זמן. האם יש לפסול את המאבק בתאונות דרכים מכיוון שהמאבק בעוני חשוב יותר (או אולי להפך)? כל אחד זכאי לפעול לשיפור העולם בדרך שבה הוא מוצא לנכון - זה עדיין יותר ממה שרוב האנשים עושים. אם יש לאדם את הזכות לבחור ללכת לקולנוע במקום להיאבק למען מטרה זו או אחרת, מן הסתם יש לו גם את הזכות לבחור להיאבק למען המטרה שהוא מעדיף.

enbalush

New member
סרט גרוע

תעשה חיפוש בפורום סרטי אימה על השם שלי, יש שם ביקורת שלי על הסרט המשעמם הזה.

סרט גדול.

סרט שממש נהנתי בו, סרט גאוני, מרתק, מדהים, מפתיע, מגרה כל חוש וכל קו מחשבה.. סוף מפתיע. ראיתי בקולנוע, ולקחתי שאבא שלי ואחי יראו.. ביי ביי לילה טוב.

cobainos

New member
מה עניין שמיטה אצל הר סיני?

אין טעם שאני אגיב מאחר וענבל הגיבה בדיוק כמו שרציתי קצת יותר למטה. יום טוב

cobainos

New member
סוג של

אתה יודע שאני שרוט ועכשיו שוב נשבר לי הלב על הפועל ירושלים. הלוואי שחיזבאללה יחטפו את דרק שארפ ואת השופטים הצהובים.

אתה בדיוק מה אני מאחל ל..

דרק שארפ המושתן הרמאי הזה השחקן שהייתי זורק ללאומית ב' .. ולשופטים שהביאו ת'שריקות מהבית. והכי הכי הכי חשוב, לשמעון מזרחי שיקבל 0רט| אמן חחח

cobainos

New member
אתמול בשיא העצבים גם אני איחלתי להם את זה

אבל כולה כדורסל... אז נגביל את זה ללאומית ב' לשארפ ופרישה מספורט למזרחי ומקום 5 בעונה הבאה למכבי

למעלה