70,000 כניסות לבלוגי הקט:הרשו לי להתרגש:)

Purple Mushroom

New member
70,000 כניסות לבלוגי הקט:הרשו לי להתרגש:)

שלום לפורום, יש לי בלוג כבר כמעט 7 שנים(שנה 7) ומזמן לא כתבתי כאן על כניסות עגולות לבלוג שלי. יש לי בלוג מאוד לא פופולרי באתר, אך מאוד ותיק יחסית, והשנה צברתי פופולריות יותר (כנראה יותר מ10 אלף כניסות תוך פחות משנה 7) לפני כמה דקות חזרתי הביתה, מידידה שלי, אצלה עשיתי את הכיפור, ולפני שמתחיל לכתוב רשומה חדשה, ראיתי את הנתון המדהים והעגול הזה: 70 אלף כניסות :) רציתי לשמוח, ולשתף את הפורום (אחרי כמה שנים שלא עשיתי זאת, נראה לי מה 40 אלף, שהיה אולי ב 2008 (?) )
מזל טוב לי, ועדיין מחכה לפריצה הגדולה, כי בקצב הזה לעולם לא אגיע למיליון (אלא אם כן אחיה עוד מאה שנים
) אגב, נ.ב: קצת סטטיסטיקות על ה70 אלף: 288 רשומות מתוך 288. מנויים במסרים: 26. מנויים במייל: 17 . רשימת חסומים:0 מספר בלוגים שמקשרים אלי: 26. עוד כ70 יום (יותר מחודשיים) ב 29.11.2010, הבלוג שלי יחגוג 7 שנים, שוקל ברצינות אולי גם לעשות מפגש ואירוע-איוונט לכבוד זה,בתל אביב. נראה אם יצליח לי.ואזכור את הרעיון. :) מזל טוב לי !
וחג שמח
. אלון
=] ...

wranger

New member
ברכות!../images/Emo65.gif

וכל הכבוד על ההתמדה, 7 שנים זה לא מעט זמן. רק תכתוב קצת יותר, ואולי תגיע למיליון המיוחל לפני יום הולדת מאה.

Purple Mushroom

New member
תודה רבה טל ../images/Emo9.gif

עדיין לא 7, אבל מקווה שיהיה (רק צריך לכתוב באוקטובר, ובנובמבר. וב 29.11.2010 :) אני חושב שאני אגיע ליותר כניסות, (יותר מ10 אלף בשנה ממוצעת, או בערך 100 אלף בשנה אחת) , רק אם אני באמת באמת אתפרסם אופליין, בעולם האמיתי. תודה רבה על התגובה (לקח לי הרבה זמן להגיב, כי יש לי המון מיילים, ...)

Purple Mushroom

New member
תודה רבה :)

בלי נדר, כל עוד אני חי (ואולי אתן אותו בירושה לאחיין שלי שנולד ביומולדת 4 שלו), יגיע גם למצוות, אחרי שאהיה בן 40, ואעביר אותו קטגוריה ל40+. (אחרי שהעברתי אותו קטגוריה ל30+, באפריל 2006, באיחור של חודש). נולד שהייתי בן 27 וכמה חודשים (7,8 אאל"ט) תודה רבה לברכה הנחמדה

Purple Mushroom

New member
" I say I say I say " ../images/Emo79.gif אירייזר

בעצם, אני לא אומר, אני כותב. I write משמע : אני קיים, מפגין נוכחות

meital G

New member
כבוד

על ההתמדה על הנחישות על המספר העגול והנוצץ! אני שמחה עבורך. אני מאוד שמחה ששאתה איתנו. :)

love6945

New member
חן חן לגברת

תודה על המחמאה מקוה להמשכיות מענינת ומלאה ריגושים

Purple Mushroom

New member
תודה רבה , מיטל ../images/Emo140.gif

ישר כח. אנחנו ואתם (אנחנו) כח מנצח
מקווה להמשיך ולהתמיד, גם כאן (בפורומים), וגם שם (בבלוגים)

matumba

New member
איזה יופי!! מברוק!!! ../images/Emo106.gif../images/Emo49.gif../images/Emo229.gif

מאחל לך עוד 70,000 שיגיעו במהירות של 1,000

למעלה