701

אסל

New member
701

פרק חזק... לא בגלל מה שהיה בו, אלא פשוט בגלל שהוא היה. הפרק הראשון בעונה החדשה, המירוץ הפוליטי- ואני מאלה שנהנים מפוליטיקה גם (בשנים האחרונות בעיקר) בתור ספורט מרגש, והם באמת מציגים את זה כספורט. וגם לדעת את מה שהצופה האמריקאי לא ידע- את סופו של סיפור סאנטוס-מקגארי. אחת הפעמים הלא-רבות שבהן ממש חשבתי על פרק בסדרה במשך כל היום. והסצינה עם ג'וש ודונה- אין, כל סצינה עם שתי הדמויות הללו מוציאה זיקוקים. חזרת הדמויות- ג'ואי לוקאס ודני קונקנון (נו טוב, גם באביש העצי למדי)- הייתה טובה, בעיקר דני. מקווה שיחזירו גם את הוינס לאיזו הופעת אורח- משום מה יש לי חיבה אליו. ולסיום שאלה: אחרי השידור של איזה פרק נודע בארה"ב על המוות של ג'ון ספנסר?

נו אז הייתי חייבת לראות שוב

אכן פרק טוב, האקספוזיציה עוררה שאלות רבות ותמיהות רבות - CJ ודני ? ויל חבר קןנגרס ? צ'ארלי עדיין עם הזקנקן המזוויע ? כמובן, הסצינה של ג'וש ודונה - and if you don't think I miss you every single day... וג'ואי, וכמובן קני שמדובב אותה גם כשהיא מדברת על להתחבק עם סאנטוס מול האס... אנאבת' - אהבתי אותה עוד כשהיא הסתובבה בחדר העיתונות עם סוכריות לב בוולנטיין'ס ופיזמה לעצמה. בפרק הזה היא פשוט ROCKIN'. יש רגע מצמרר בין ליאו וסאנטוס, שלא זכרתי, בו סאנטוס אומר לו שהדרך היחידה שליאו יכול לנשור מהמרוץ היא לעשות עוד התקף לב... אימא'לה... ולשאלתך, אסל, אאל"ט ספסנר נפטר בדצמבר, סביב שידור פרק 8, ובעת השידור כבר היו כמה פרקים שצולמו בהשתתפותו, אבל הבנתי שחלקם נערכו מחדש.

אסל

New member
ואללה... ואת צודקת לגבי הרגע המצמרר

מסכנים התסריטאים: רצו לסדר לעצמם איזה פרק נחמד, שבו יש אי-וודאות לגבי ליאו, ובסוף הכל מסתדר בשיחה בינו לבין סאנטוס, אבל בסוף הטבע הכריע אותם... וגם אם נניח שסאנטוס ינצח בבחירות[1], הפי-אנד מוחלט כבר לא יהיה שם. ולגבי דני וסי.ג'יי- אכן מרגש ונחמד. דני בחור טוב. [1] ואני מעריך בסבירות גבוהה מאוד שזה מה שיקרה; קשה לי להאמין שהם באמת יסדרו בסיום הסדרה סוף שבו הרפובליקני מנצח. הכי גרוע אוכל את הכובע הוירטואלי שלי במקרה הצורך.

אסל

New member
ולגבי זוגיות- ג'וש ודונה, CJ ודני

אני יכול להבין ולקבל את זה שיראו לנו את סי.ג'יי ודני כנשואים בלי להראות את התפתחות הקשר המחודש ביניהם. אם יעשו כזה דבר עם דונה וג'וש, לעומת זאת, אני מאוד אתאכזב. אני אוהב את המתח הפוליטי שכבר זמן-מה שולט בתוכנית, אבל אני נותן את אמוני בתסריטאים שהם לא יזניחו את התפתחות היחסים, ולא ישאירו אותם לפרק האחרון; אני רוצה לראות קצת fireworks רומנטיים שכאלו, לראות את ג'וש מצהיר על רגש רומנטי כלפי דונה (דבר שלא קרה עד עכשיו ולו ברמז), לראות את המאמץ. מקווה שאני לא מצפה ליותר מדי...

o n o f f

New member
לא יודעת מה עם ג'וש ודונה../images/Emo58.gif

אבל אני יודעת שדני אמור לחזור בפרק שישודר היום בארה"ב....אז משהו ירה שם מן הסתם איתו ועם סיג'יי....ואם לא אני מאוד אתאכזב..... המ היום גם ניראה את ההלויה... אהה וגם עכשיו יש שוב שידורים של הבית הלבן בהולמרק...אך איזה פיילוט מעולה!

o n o f f

New member
גם אני../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

ךפי מה שהבנתי הפרק הבא יעסוק בכמה שנים כדימה ובחיי הדמויות ושם יהיה הרבה סיי ג'יי ודני:) וכולם בעצם:)

למעלה