705

מוצארט

New member
705 ../images/Emo58.gif

וואו, זה היה אחד הפרקים המצחיקים!!! סיום הפרק היה אחד הקורעים שאני זוכר!

miaBaby

New member
זה היה....ענק!!!

צפיתי בעבודה, וכל מי שעבר ליידי לא הבין ממה אני נקרעת מצחוק
או מיי גאד זה היה כ''כ מצחיק היה מגניב שנתנו ליו לורי פרק שהוא יכול להשתמש בכל הקומיות שלו עד הסוף, רק התגובות שלו בפרק הזה היו גדולות. ומה יש לווילסון בעונה הזו עם טיפוס מחלונות
הרג אותי.

סקלרטו

New member
ד"ר צ'אנג

תגידו, זאת לא אותה שחקנית ששיחקה את החברה הקוריאנית של רורי בבנות גלמור? היא נשמעת בדיוק כמוה, וגם משהו בפנים אותו הדבר, אבל פתאום היא נראית לי ממש מבוגרת...

ריקי100

New member
הצילו היה קורע!!!

הפרק של אתמול היה מאוד משוחרר ושונה בגלל הקומיות שלו.האוס לא כ"כ התעסק החולה אלא יותר בחולה שהוא גרם לה להיות חולה.... זה היה כ"כ קורע איך שהוא אומר לווילסוןשהוא אומר להיות לעשות את הדבר האחראי תוך כדי שהוא בורח מהחלון.. חחחחחחחחחח נקרעתי. אבל ככה סתם לא כ"כ הבנתי את החולה וזה היה קצת חלש לטעמי.. וואו היא מתה בסוף בשביל הילדה שלה שתגדל לבד??? או שלאל הבנתי את הפרק או שלא התחברתי אליו ( גם בגלל שראיתי בעבודה ולא היה לי כ"כ נוח..) נראה לי שכמה מהאנשים כאן לא עובדיםבגלל האוס.. לאט לאט אנחנו נהיים כמוהו.. לא עובדים הולכים לראות את ה'מאנסטר טראק' שלנו..

o0Invisible0o

New member
היי..../images/Emo9.gif

אני בדר"כ לא כותבת פה, אבל צופה בקביעות. גם אני מאוד נהניתי מהפרק וכתבתי עליו בבלוג שלי (בחתימה) אשמח אם תקראו ותחוו את דעתכן.

amblin1

New member
הסיפורים הרפואיים עדיין חלשים

בכלל נראה שזה לא מעניין את היוצרים וההשקעה עכשיו באינטראקציה בין הצוות. השניות האחרונות היו שוס

amblin1

New member
אין השקעה כמו בעונה 6 או עונה 4

התחושה שזה לא מעניין את היוצרים ויש יותר משקל ליחסים בתוך הצוות ובין האוס לקאדי

amblin1

New member
זכותך, לדעתי זה עניין של עונה מקסימום שתיים

עד שהיא תסתיים

Nimrodster

New member
מצד אחד, נכון.

מצד שני, עד עכשיו, בכל עונה היה "נושא" ששמר על רמת עניין מסוימת, נגיד, כמו העונה שסבבה סביב בחירת צוות חדש, שהייתה מבריקה בעיניי. הנושא שהם בחרו לעונה הזו, הקשר בין האוס וקאדי, גורר את התכנית לכיוון שמאלץ אמריקני טיפוסי, וזה ממש יהרוס אם האוס יהפוך לגיבור שיגרום לאמריקאים להתמוגג. אבל, אם הם יצליחו לצאת מהמלכודת שהם הכניסו את עצמם לתוכה, ולמצוא נושאים מעניינים, ולשנות את האוס חזרה (נגיד, להרוג את קאדי? או אפילו את 13. האוס לא מתמודד טוב עם מוות.), אז אולי הם יצליחו למשוך עוד כמה עונות אחרי עונה 8 או 9. ומצד שני, לגמור את התכנית כשהאוס מאושר זו לא כזו אופציה רעה. הוא היה מאושר פעם, עם סטייסי, עד שהיא דפקה לו את הרגל. רק שלא יעשו את זה דביק!

Day Tripper9

New member
לא להרוג את קאדי בבקשה!

מסכימה איתך שלראות את האוס מאושר זה מוזר אבל אני חושבת שאחרי 6 עונות מגיע לו קצת אושר...אבל בכל זאת -זאת התוכית האוס ואף אחד לא באמת מאושר. לפי דעתי הכותבים יחזירו את העומללות של האוס בצורה כלשהי:לא היתה התייחסות לרגל שלו כבר הרבה זמן(שהוא היה על כדורים כאבה לו הרגל ועכשיו שהוא בלי משכחי כאבים אז היא לא כואבת לו?!) אז סביר להניח שהוא יתחיל להרגיש כאבים בהמשך העונה... **ליסה א מעולה בעיני !אני אוהבת את האישיות שלה וגם את הדמות שלה אני ממש מקווה שלא יהרגו אותה. הדמות של 13 מצחיקה ולמרות שדנו אותה כבר למוות אני מקווה שזה יקרה בסוף הסדרה (אם בכלל על המסך)ולא בעונה הנוכחית!

למעלה