...

D e e D e e1

New member
...

חמודות יש לי את האייסיקיו של אדם..ואת המסנג'ר שלו..והוא הבנאדם הכי משועמם בעולם..טוב שהוא לא כל היום באונליין.. מישהי יודעת מאיפה אני יכולה להוריד את השיר אשמור את ליבי..? זה לא מוצא לי באימיול... ורק שתדעו ממקורות מוסמכים..שרון ואושרי הומואים..!!

כנסי..

1.מהאימיול את כותבת גיםם בויז וזה מוצא לך את כל השירים שלהם!! 2.אושרי ושרון לא הומואים..!!

D e e D e e1

New member
!!!

תקשיבו אני לא יכולה לפרט יותר מידי אבל אחרי ההופעה בקריון הם נסעו לבית של זה שהלביש אותם..שאני מכירה אותו..הוא קרא גם לחברה שלי שתבוא לבד והיא הלכה ..והיא אמרה לי שאושרי שרון הומואים..וזה בדוק ..הם היו בהלם ממה שהיה בקריון ואביחי התעלף פעמיים..ואמא שלו כל רגע התקשרה אליו חחח.. וזהווו!!

שירנוש91

New member
קודם כול עכשיו ניזכרתי>>>כנסי

העיתון ראש 1 ניראה לי שיצא מזמן בתאריך 10\3 כתוב שם על האהבות של כול אחד אני אכתוב לכם בידיוק מה כול אחד אמר..אז אדם:"לי יש חברה בשם אדווה,כבר חצי שנה" אביחי:"ניפרדתי לאחרונה מחברה שלי אחרי שנה וחצי" שרון:"יש לי חברה,אבל אני לא מדבר עליה" ערן:"אני,אושרי ואביחי סינגליסטים" אני לא יודעת מזה סינגליסטים...אני ושבת שזה פנויים.. אבל עובדה לשרון יש חברה והוא לא מדבר עליהה.. ולמרות שזה ישן..בטוח הרבה דברים השתנו מאז אבל אני אמרתי את מה שכתוב..!!

D e e D e e1

New member
!!!

תקשיבו אני לא יכולה לפרט יותר מידי אבל אחרי ההופעה בקריון הם נסעו לבית של זה שהלביש אותם..שאני מכירה אותו..הוא קרא גם לחברה שלי שתבוא לבד והיא הלכה ..והיא אמרה לי שאושרי שרון הומואים..וזה בדוק ..הם היו בהלם ממה שהיה בקריון ואביחי התעלף פעמיים..ואמא שלו כל רגע התקשרה אליו חחח.. וזהווו!!

אממממ...

שמחה בשביך חברה שלך.. ובשבילך שיש לך תבמסן שלו.. אפ זה הוא בכלל אבל מאמי.. אין מצב שהם הומואים!

D e e D e e1

New member
..

זה הוא מאמי היה לי את המסנג'ר שלו לפני שהוא נהיה בלהקה..ותאמיני לי הוא לא משהו..יש לו שם תמונות ישנות שלו אפילו... אני לא יגיד סתם שהם הומואים..חברה שלי ראתה איך שהם מתנהגים והיא הייתה בשוק.... אה ועוד משהו לכל מי שרוצה לדעת..לערן יש תאום ממש דומה לו..אז בגלל שיש לערן חברה תלכו על האח השני חחח..

מזה לא!!!

בתור ידידה של שרון אני יכולה להגיד לכם שפשוט אין מצב!!! לגבי אושרי הבנתי שהוא לא סגור על עצמו...

שירנוש91

New member
מההההההההה?!?!

לאאאאאאאא רק שהוא לא יהיה הומו חחחח..אושרי אני אוהבת אותך..חיימשיליייייייייי

שירנוש91

New member
אני יאומר לך בידיוק..!!!

קודם כול בעיתון שיצא מזמן בתאריך 10\3.. יש ראיון איתם ושאלו אותם ככה אני יגיד לכם בידיוקקקק.. "ולטובת כול הבנות בואו נדבר על אהבה." אדם:"יש לי חברה בשם אדווה,כבר חצי שנה." אביחי:"נפרדתי לאחרונה מחברה שלי אחרי שנה וחצי." שרון:"יש לי חברה,אבל אני לא מדבר עליה." ערן:"אני,אושרי ואביחי סינגליסטים." ניראה לי שסינגליסטים זה פנוים..ועובדה שרון אמר שיש לו חברה..!! ובראיון שהיה להם ביס חנוכה לפני כמה זמן אושרי אמר שאתמול הוא יצא לדייט וכול מיני..!! בקיצור אין מצב שהם הומים..!!!

שירנוש91

New member
../images/Emo93.gif כתבתי את זה פעמים כי

בהתחלה זה לא שלח לייייי חחחח אופסיייי

D e e D e e1

New member
...

זה היה ראיון ישן קודם כל..דבר שני ברור שהוא לא יגיד את זה על עצמו בתקשורת כדי שלא ידברו על זה יותר מידי.. וג) אושרי בטוח הומו או שלא סגור על עצמו..בנות מצטערת..!! חח ולמה שאני יביא לכם את האייסיקיו שלו..??

איזה דו מיני?!!?רק שמועות

אושרי אמר שהוא יצא לדייט שני כבר זה סתם שמועות גם שרון אמר יש לי חברה אבל אני לא מדבר עליה..!!לא שרון ולא אושרי דו מינים אל תשגעו ת'שכל

למעלה