707

itzik shpitzik1

New member
707

היום היה בסביבותי 707 (תדלוק)במספר תהליכי touch&go. צילמתי כמה תמונות בחיפזון ובגלל שאף אחת לא יצאה מדהימה (בגלל המחרחק הרב בעיקר )צירפתי את כל התמונות לתמונה אחת. עם קצת photo shop

uri ba

New member
מה קורה לך?

הצבעים בתמונה הזו מזעזעים והאיכות על הפנים.. זה פוטושופ בנאדם אין לך תירוצים..

uri ba

New member
לא קשור

אני רוצה להנות מהתמונות שאתה מעלה (ולא להזדעזע)

uri ba

New member
התנצלות

בעקבות פנייתו של איציק אלי הבנתי שבדיעבד פגעתי בו בלא משים. ככה"נ סיחתי תגובתי בחוסר בהירות מה וכוונתי לא הובנה.. איציק, מצטער על הפגיעה ברגשותיך, לא לקחת קשה, לא התכוונתי.. אורי

למה לריב זה לא גן פה זה פורום מכובד

עכשיו בתור עונש תעמדו בפינה. נ.ב לבן אדם מותר לעשות את התמונה איך שהוא רןצה העיקר שהוא אוהב את זה

ny22

New member
מנהל
אני אישית אהבתי את התמונות....

למה סתם לרדת........ כל הכבוד על העריכה. גם אם התמונות יצאו לא משהו, אל תפסיק לצלם, חשוב להתמיד גם אם לא תמיד הולך כל-כך טוב. בכל אופן אני אהבתי את התמונה הכללית. וזכותך להעלות פה לפורום את את התמונות שצילמת. המשך כך, ny22. דרך אגב, גם אותו משתמש ירד עלי כששאלתי על המסלולים, אז מה, בשביל זה קם הפורום הזה, לא? בשביל שמי שרוצה יוכל לשאול את השאלות שמעניינות אותו בקשר לתעופה ובעצם ניתן לומר שמי שאוהב מטוסים או משהו דומה ורוצה לבטא את עצמו בנושא, יכול לעשות זאת כאן!

ny22

New member
מנהל
גם לא התכוונתי אליך...

התכוונתי למשתמש שירד על זה ששם את התמנוות.... סליחה אם לא הייתי ברור.

ny22

New member
מנהל
../images/Emo9.gifלא בדיוק

מה שהתכוונתי היה, בקשר להודעה עם המסלולים, אתה זוכר? ששאלת אותי "מה נסגר?". לא ממש התכוונתי לכך שירדת, התכוונתי לכך, שהפורום הז נועד גם לצורך הזה, שאנשים יוכלו לשאול פה שאלות בקשר לתעופה, המ שהם לא מבינים.

uri ba

New member
היי מה אתה רוצה

זה אתה שהבאת קישור למדריך השטח של הצבא האמריקאי לסלולת מסלולי נחיתה (או משהו כזה), לא אני
ותסתכל על זה אובייקטיבית, לא דורש "מה נסגר?" בכל מקרה, משהו קטן בשבילך

ny22

New member
מנהל
אהההה.......

הנה באת הייתה הכוונה בשאלה -זה אמין? רציתי לדעת מה זה מה שמצאתי...(אולי לא ניסחתי את עצמי כל-כך טוב). ותודה רבה על מה שהבאת לי
. גם לי היה משהו דומה שאשמח לדעת אם הוא נכון

למעלה