....

....

היא נעמדה על הקצה של ההר במקום בו הנפילה קרובה אך מרוחקת היא עמדה שם עצמה את העיינים והרוח כמו ידי גבר עוברת על גופה מלטפת... מרגישה את שפתי הרוח על אוזנה ממתיקות בהן סוד מילים יפות לוחשת לה ובמקום בו היא לא קיבלה חיבוק תמיד ברחה לשם.. לקצה אל הרוח והים והמדבר והירוק ועמדה שם, בין איתני הטבע לחלום על הקצה הקרוב בין יציבות לנפילה עמדה שם לבד... רק היא והרוח....

זה ממכר

New member
ואיי ענקקקקקקק

באמא שלי משהו ענק רק בעיה קטנה אני כותב בדיוק ככה אבל לפני שאני מפרסם אני עורך אותו ככה יותר קל לכתוב כלומר לא ללחוץ אנטר שימוש בפסיקים נק' וכד' ולסדר אבל ככה יצא משהו בסט

.....................

איבדת שליטה כמו כדור שלג את מוצאת את עצמך מתגלגלת ולאט לאט מתאספת עוד שיכבה לכדור משהו מושך אותך לשם.. ללמטה הבלתי נמנע הזה כוח לא מוגדר צורך עצמי להרס כי הדיכאון משחרר מוציא ממך דברים עצורים "הכל בסדר" את אומרת כאילו לכולם, אבל בעצם לעצמך הכל בסדר...את משקרת... וכל "בסדר" כזה מוסיף עוד שיכבה לכדור שממשיך ליפול...

imdark

New member
תהור ונקי

אבל משהו חסר לי אין לי מושג מה אני מרגיש כאילו עצירה רגע אחד בזמן שבו הכל נהדר ואולי זה מה שהשיר מנסה לומר ואני באצם לא תופס את זה אולי זהו הרגע שחסר לי בחיים במקום לרצות להאלות ליותר אולי אני צריך רק רגע אחד יכול להיות ששם באמת נימצעת המשמעות שאני מחפש באמת יכול להיות השיר שלך מאוד עזר לי אז תודה רבה

למעלה