72 שקל?

guruyaya

New member
72 שקל?

חפיסה של 100 כדורי בי 12 למציצה, של סולגאר עולה 72 שקל? זה מחיר סביר?

קרןב

New member
לא. זה לא סביר

אבל במדינת ישראל נחשבים ויטמינים כמותרות, ולכן המחירים הלא סבירים. סולגר, בכל מקרה, מתמחרים את מוצריהם בצורה שערורייתית. השבוע אני מקבלת מתנה מהולנד, צנצנת של 120 ויטמין כללי לאשה, עם הרכב הוויטמינים-מינרלים הטוב ביותר שנתקלתי בו עד עתה, שהולך לעלות לי בדיוק אותו המחיר שאת/ה נקבת כמחירו של הבי של סולגר.

דורון ק

New member
לשם אין חשיבות

כפי שציינו כאן,סולגאר בדרך כלל לוקחת מחירים גבוהים רק על השם,אני גם לא מחבב את המוצרים שלהם כי אני חושב מאחר שהוא מטעה בכמה דברים-למשל בציון "פורמולה צמחית" על מוצרים שאינם צמחיים כלל וכלל.

אבל מה קרה לך?!

הפורמולה היא צמחית! היא נכתבה על נייר צמחי לחלוטין ומדיו צמחי לחלוטין!

דורון ק

New member
וואלה,איך לא חשבתי

על זה!?
וגם העטיפה צמחית... אבל בנימה רצינית זה די חמור מה שהם עושים-אני מכיר טבעונים/צמחונים שהשתמשו במוצרים שלהם עד שסיפרתי שהמרכיבים לא צמחיים-זו פשוט הטעייה!

vegan

New member
אתה יכול לתת דוגמה?

ומה המקור לכך? בקטלוג שלהם הם מציינים במפורש שהסימול "פורמולה צמחית" פירושו שהמוצר מכיל רכיבים צמחיים בלבד.

דורון ק

New member
דוגמה...

על חלק מהמולטי-ויטמינים רשומה ההתוויה "פורמולה צמחית". למשל ויטמין D3(כולקלציפרול) מקורו מן החי:לרוב שמן-מכבד דגים או לאנולין-מצמר כבשים. מסתבר שבסולגאר מחשיבים את צמר הכבשה לצמח...

דורון ק

New member
והנה לינק...

בחיפוש בפורום סולגאר מצאתי את ההודעה הזו. מיותר לציין שאת "ויטמין D של סולגאר" מכילות "פורמולות צמחיות" למיניהן-וזאת רק דוגמה אחת...

למעלה