המשך (ונסיון לפרט קצת יותר)
כן, ההודעה הזאת שלמעלה קצת סתומה, אפילו נושא לא כתבתי ובטח קשה להבין אותה. מה שניסיתי להגיד כאן זה שנמאס לי מזה שיש אנשים ש"לוקחים מונופול על החוכמה" ו(חושבים שהם) יודעים יותר טוב ממני מה טוב בשבילי. דוגמאות? האחראית שלי בעבודה למשל: אשה מקסימה ואני מאוד מחבבת אותה, אבל לפני יומיים היא באה אליי עם הודעה על ארוע שיש ליום האשה וניסתה לשכנע אותי בטענה ש"תהיי קצת בחברה, את כל הזמן באולם ולא יורדת לחדר קלדניות". ומה אם אני לא רוצה להיות בתוך ההמון? ומה אם טוב לי להיות רק בין שני אנשים או בכל אופן קבוצה מצומצמת של אנשים? או לפני כמה שבועות המתמחה של השופטת שלי: נטע, את הולכת להתייעץ עם פסיכולוג? זה חשוב לך כי את סגורה וכו´ וכו´ וכו´... ו ואני רוצה לצעוק:מה זה עסק שלך, לעזאזל? איך את קובעת בשבילי מה טוב בשבילי? את הרי זאת לא אני!!! או לגבי הטיול שעליו כבר כתבתי: החלטתי שאני לא רוצה לצאת לטיול הזה. אין לי חשק בכלל ולא אכפת לי מה אחרים אומרים. אז היום אחת הקלדניות: למה את לא רוצה לצאת לטיול, תבואי, יהיה נחמד. ומה איתי? ומה אם אני לא רוצה להיות שם לבד? ומה אם יותר מתאים לי לצאת לחופש לבד? ולא, אני לא אומרת שהם תמיד טועים ואני תמיד צודקת. רק נמאס לי מאלה שמנסים לקבוע בשבילי מה טוב בשבילי!!! נמאס לי שאומרים לי מה לעשות, איך להתנהג וכו´ וכו´ וכו´. ושאם אני לא מתנהגת "לפיה הכללים שלהם" אז אני מוזרה או טיפשה או שמשהו לא בסדר אצלי. והמילים האלה שכתבתי עכשיו, זועקות ממני, מבפנים ועם זאת אני ממשיכה לפחד, ממשיכה לרצות את כולם עם חיוכים מלאכותיים. עד כדי איבוד הזהות שלי. אני כבר לא יודעת מי אני ומה זה בכלל להיות אני. והפחד הזה מכאיב.