.

טלינקה5

New member
.

באת מאוחר. הופתעתי כשזכרת את שמי. שעות של ציפיה לא שברו את רוחי. הגעת, כרגיל, ישר למטבח, תה קצר והופס, אתה כבר לא במרחב. אני בקושי זכרתי איך אתה נראה, כל כך התרחקת, שרק בחלומותיי אתה נתגלה. חבל, ילד, הייתה זו ידידות מופלאה. האם שכחת כבר, האם תמונתי בך לא עולה? אחר כך ענית משהו שידעתי שתענה. אז לשם מה התועלת? תהיה איתי כנה. לא כועסת, ילד, רק מאוד עצובה. אחרי הכל אתה האחד שגילית טובה. הלילה אלך לישון, ואת דמעותיי יפגשו הכריות, אבל את האכזבה בעיניים שלי, איש לא יכול לראות.

טלינקה5

New member
..

באמצע היום השמש קופחת על ראשי רציתי לדבר קצת עם עצמי ולא הבנתי איך מכל בני התמותה חייב זה להית דווקא אתה. יצאתי לטיול בתוך עינייך היה נחמד, אבל קצת קר, לא מצאתי, לא ראיתי, את התשובה למה שנזכר. הפחד אחוז טירוף, נדבק אל השמשות, מפריע לי לראות, עושה לי גם בושות. עיניושל הילד שאהבתי מכל, הסבו לי עכשיו כאב כל כך גדול. אתה חסר לי. נ.ב- אני מצטערת שאני מטרידה אתכם בשייי המייגעים, אבל אני חייבת איכשהו לפרוק.

טלינקה5

New member
...

תתעוררי,ילדה, אמרתי לך להתעורר, הגורל שלך דופק בדלת, הוא אמר לך שאף פעם הוא לא יוותר. חשבת אולי הפעם יש סיכוי, אך שוב נפלת לאדמה, והיא קשה ומכאיבה ושורטת ובוכה. אומרים יש הרבה דגים בים, האמנם? רק חבל שאיתי אף אחד לא רוצה לשחות, אז אני נסחפת נגד הזרם, מצפה לבאות. עוד ילד אחד ברשימת חייך, ילדה, עוד ילד אחד ואת יושבת שקטה, זה לא שברון לב? אז אמרו לי מהו,אם כן, כי לבי כבר איננו זוכר איך ביחד להזדקן. עוד אהבה נכזבת ועוד אחת ועוד, כבר לא זכור לי מי הקודם ועכשיו למי הכבוד. סתם אוסף של מילים חסרות משמעות השיר הזה, מנסה למצוא חרוזים שישמעו יפה, ולא מצליחה. אמינם אמר, שכשהוא מביט בעיניה של בתו, הכל נראה לו הגיוני, אבל לי אין מישהו שבעיניו, אוכל למצוא את הטעם ביומי, בצחוקי, בחיי, אמרו לי, מתי יהיה זה די? כנראה שלעולם לא, ילדה, תמשיכי לחלום, התאכזבת כל החיים שלך, ילדה, אז תתאכזבי גם היום. אמרתי לך שתתאכזבי. הכל התפורר. תתעוררי כבר, ילדה, הגיע הזמן להתעורר.

ממש לא...

דווקא אהבתי, רק תנבי להתנתק מעניין החרוזים...זה מגביל את הכתיבה שלך.

מדהימים

אם זאת פסימיים משהו.. תנסי אולי לכתוב מנקודת מבט חיובית אולי תרגישי גם יותר טוב בהתאם.

טלינקה5

New member
תודה

סוף סוף תגובה. כן כל השירים שלי דכאוניים, אני לא מסוגלת לחשוב על שירים שמחים. בכל אופן תודה על התגובה.

תעשי כמוני

תתחילי בזה ש"תדביקי" לזה סוף מלאכותי בעיניך , לא אמיתי, אבל חיובי. לאט לאט תראי איך ההרגשה משתפרת משיר לשיר, וגם תראי שהשירים יוצאים שמחים בלי שאת שמה לב

עצוב ונוגה...

אהבתי את הכתיבה, למרות שאני סולדת משירים עם חרוזים. (אז זה בהחלט הישג[= ) יום טוב ילדה. יהיה טוב.

למעלה