?

מה הבעיה?

בודקים מחוץ לאמבולנס שהוא נצור ואין כדור בקנה. ואז לוקחים אותו איתך... בבי"ח מוסרים אותו לביטחון/משטרה... ככה עשינו פעם. יש הצעה יותר טובה?

מי שמורשה בטיפול בנשק מוציא מחסנית,

מוודא פריקה, אם יש משטרה באירוע מוסר את הנשק לשוטר והוא כבר יטפל בו אם אין לקחת לבי"ח שם למסור לקב"ט

הכול טוב ויפה

השאלה שלי זה לא מה אפשר לעשות. אלא מה הנהלים של מד``א אומרים על מצב כזה? לי לא זכור שלמדתי משהו כזה בנהלי עבודה. מממ לדעתי זה לא מתפקידינו להיתעסק עם נשקים.

ירקון 15

New member
עד כמה שידוע לי,

אסור לפרוק את הנשק. יש לנצור בלבד ולהניח במקום בטוח.... כאשר מדובר על התאבדות בפרט זוהי ראייה ואין לגעת בה ללא כפפות... כמובן שיש לדווח למשטרה על הנשק... דניאל - ירקון

נהלי מד"א לא מתייחסים לכל מצב...

להשאיר נשק בשטח זה הכי גרוע. מישהו יכול לגנוב את זה.

ambu

New member
אני הייתי בת.ד.

שאוטובוס נכנס בחייל והנשק היה תלוי על הגב של החייל והחייל היה עם פגיעת ראש מעורפל הכרה אז פשוט חתכנו את הרצועה של הנשק שאלנו אם יש שוטר במקום ולאחר שהגיע שוטר והזדהה בפנינו נתנו לו את הנשק.

אני הגעתי לאירוע

של חשש לאסון, ליד האדם החולה היה אקדח אישי והשוטרים במקום לא הסכימו לתת את הנשק לבני המשפחה ולקחו את הנשק איתם.

הזכרת לי מקרה דומה! (צינזרתי פרטים)

הגענו עם האט``ן לת.ד קשה + פגיעת ראש, (רכב פלסטיני) מתחילים לטפל, יש 3 פצועים אחד מהם מונשם השניים האחרים בינוני, סהר בדרך אלינו לחבירה (נט``ן ולבן) ואז אחד הפצועים אומר לנו שיש מכשירי קשר ואקדחים מתחת לכיסא ליד הנהג.. כמובן שביטלנו את הסהר ואנחנו+תאג``ד פינינו להע``כ...

לא יודע מה איתכם אבל לדעתי

הייתי פורק את הנשק ונוצר אותו- לא הייתי מעביר אותו לאף אחד עד שבא אלי מישהו שיש לו הרשאה לקחת אותו (משטרה)או לוקח אותועד בית חולים. אם זה זירת התאבדות והבנאדם הלך הייתי ממתיף עד שקצין ץורן היה מגיע ומשאיר לו את הנשק

למעלה