...
C clyps New member 1/4/06 #2 גדווווולללל!!!!../images/Emo6.gif אוי זה פשוט אוי! גם המנהלת שלי היא ההוכחה המושלמת לכך שיש סוסים שמדברים עברית הצלחת להצחיק אותי בשעה מאוחרת שכזו- על כך, קיבלת ממני בזוקה. ו... שיר
גדווווולללל!!!!../images/Emo6.gif אוי זה פשוט אוי! גם המנהלת שלי היא ההוכחה המושלמת לכך שיש סוסים שמדברים עברית הצלחת להצחיק אותי בשעה מאוחרת שכזו- על כך, קיבלת ממני בזוקה. ו... שיר
א אנטארטיקה New member 1/4/06 #4 אוי אוי אוי ../images/Emo2.gif היתה אחת אצלי בחטיבה ששרה: "אין סוסים שמדברים עברית אז למה לילי מלמדת לשון" ואכן היה דמיון מסויים ...
אוי אוי אוי ../images/Emo2.gif היתה אחת אצלי בחטיבה ששרה: "אין סוסים שמדברים עברית אז למה לילי מלמדת לשון" ואכן היה דמיון מסויים ...
C clyps New member 2/4/06 #6 המנהלת שלי היא סוסה ערבייה../images/Emo6.gif פעם כשעברה, לחשתי לעצמי ולרותם: "דיגי דן דיגי דן דיגי דן דן דן"
המנהלת שלי היא סוסה ערבייה../images/Emo6.gif פעם כשעברה, לחשתי לעצמי ולרותם: "דיגי דן דיגי דן דיגי דן דן דן"
C clyps New member 2/4/06 #8 אם איחרה-סימן שהיה מגיע לה../images/Emo6.gif המורה שלי ללשון ניראת כמו פטמה ולפעמים היא מחייכת!
א אנטארטיקה New member 2/4/06 #9 המורה שאיחרה היתה המורה לאנגלית אם אני זוכר נכון (זה היה מתי שנולדת בערך ... ) היא סתם נטפלה ללילי המסכנה
המורה שאיחרה היתה המורה לאנגלית אם אני זוכר נכון (זה היה מתי שנולדת בערך ... ) היא סתם נטפלה ללילי המסכנה