767 של אלעל 4X-EAR האם המטוס הזה בדרך לגריטה?
א ארזS New member 7/12/18 #2 המטוס בדרך לאיחסון במדבריות של קליפורניה. זה בינתיים. חלק מהמטוסים נגרטים שם וחלק נרכשים ע''י כל מיני חברות.
המטוס בדרך לאיחסון במדבריות של קליפורניה. זה בינתיים. חלק מהמטוסים נגרטים שם וחלק נרכשים ע''י כל מיני חברות.
D DRTLV New member 8/12/18 #3 שאר ה 767 אתה יודע מתי שאר ה 767 יעזבו? למרות שאם בוחנים רק את נוחות המושב - המושב של ה 767 נוח בהרבה מה787.
שאר ה 767 אתה יודע מתי שאר ה 767 יעזבו? למרות שאם בוחנים רק את נוחות המושב - המושב של ה 767 נוח בהרבה מה787.
א ארזS New member 8/12/18 #4 אין לי שמץ של מושג על כך. לגבי המושבים, אני נוטה להסכים איתך, אם כי חלקית. בפעם היחידה שטסתי ב787 זאת היתה טיסה קצרה לאירופה ולא סבלתי במיוחד מהמושב, אולי גם כי שילמתי על מושב ב-EXIT, כך שאינני יודע איך זה לטיסות ארוכות.
אין לי שמץ של מושג על כך. לגבי המושבים, אני נוטה להסכים איתך, אם כי חלקית. בפעם היחידה שטסתי ב787 זאת היתה טיסה קצרה לאירופה ולא סבלתי במיוחד מהמושב, אולי גם כי שילמתי על מושב ב-EXIT, כך שאינני יודע איך זה לטיסות ארוכות.
D DRTLV New member 10/12/18 #5 הבעיה העיקרית ברוחב של המושב במושבים הרגילים יש קצת יותר מרווח לרגליים והם קצת יותר רחבים. כמובן שה767 גרוטאה - מה שלא מוסיף לחווית הטיסה.
הבעיה העיקרית ברוחב של המושב במושבים הרגילים יש קצת יותר מרווח לרגליים והם קצת יותר רחבים. כמובן שה767 גרוטאה - מה שלא מוסיף לחווית הטיסה.
D ddolphin New member 10/12/18 #6 לדעתי מבלי להתחיס לאיכות התחזוקה (שזה עניין של זמן גם ב 787) לדעתי 787 החלומי, פחות נוח מה 767 הסוס עבודה הגרוטאה, אבל באוויר. בטח מול 767 הגרוטאה של AA , שהיה אחת הטיסות הארוכות הנוחות שהיו לי.
לדעתי מבלי להתחיס לאיכות התחזוקה (שזה עניין של זמן גם ב 787) לדעתי 787 החלומי, פחות נוח מה 767 הסוס עבודה הגרוטאה, אבל באוויר. בטח מול 767 הגרוטאה של AA , שהיה אחת הטיסות הארוכות הנוחות שהיו לי.