///

orrin

New member
///

קרו המון דברים בתקופה האחרונה.... חצי שנה של השרדות. עכשיו מתחיל להסתמן שקט- אולי זמני- אבל שקט, מלווה בהרבה חיוכים. ודווקא עכשיו, כשטוב, חסר לי מישו. כי עם הרע אני מסוגלת להתמודד לבד, עם הטוב???? אני צריכה עוד מישו שיכיל אותי, אותו. ויש הרבה אנשים יקרים לי בסיפור- אבל הם לא תחליף, הם לא ממלאים את המקום הזה. יש למישו מושג איך עושים את זה הגיוני???

magenta73

New member
לא ממש...

אני מכירה את ההרגשה הזאת, לי יש את הקטעים הפולניים שהאלה, שאני מקבלת ציונים טובים, ושאת לומדת באו"פ זה מגיע כאסמס לפלאפון. ואז אני מקבלת הודעה... קיבלת 95 בקורס זה וזה (שוב, פולניה, אם זה לא יותר מתשעים זה לא טוב), ואז אני מקפצצת לי... ואני רק רוצה לספר, לחבק משהו, ולא סתם משהו... אני רוצה לחבק את הזה שאני רוצה שיחווה את זה איתי, שיחווה את החיים איתי... אבל אין... אז אני מתקשרת לחברות, מספרת. אפילו מתקשרת לאמא... מספרת. ואז אני הולכת וקונה לי משו נחמד. לפנק את עצמי. בגדול, צריך לדעת להתמודד גם עם רגעי האושר לבד... כמה שזה נשמע אבסורדי... מבינה אותך...

mika tal

New member
מגנטה- סחטיקה על ה-95../images/Emo175.gif

גם אני מכירה את זה.. ( לא רק הציונים גם הרצון לחבק), ואת גם יכולה לספר לי ולנו בכלל אם בא לך לחלוק או לחבק.ו..גם רגעי האושר לבד מבורכים..

orrin

New member
אז זהו

שפתחתי תערוכה.... ויצאתי מהגלריה אחרי שהכל עמד וכל כך היה חסר מישו שיודע לחבק כמו שאני אוהבת ושמבין מה זה אומר בשבילי..... וכל החברות והידידים בעולם לא יכולים למלא את זה וזה מוזר שעם הרע אין לי בעיה להתמודד לבד. עם הטוב- כן.

magenta73

New member
פתחת תערוכה ולא אמרת?!?

מה ומי ומו? וכן, מבינה מה את אומרת... רע אנחנו יכולות לאכול בכיף, לארוחת בוקר... ועדיף לאכול אותו לבד, ככה יש יותר בשבילנו :) אושר זה משהו שאתה רוצה לשתף... עם אחרים.

orrin

New member
אז כן

פתחתי תערוכה..... בגלריה קטנה ונחמדה בדרום, ליד הבית. עבודות ציור בטכניקה מעורבת, קצת אבסטרקט קצת לא, הרבה צבע, המון אני. אי אפשר לעלות תמונות כי תפוז לא מוכן להעלות קבצים של סיומת RAR, מנסה לפתור את זה כרגע, לראות אם אפשר לשנות סיומת או משו- כרגע לא מצליחה. פתרונות יתקבלו בברכה. מעבר לזה, כיפ גדול ליצור משו כזה, שהוא כל כך אני וכל כך לא אני ביחד. אז זהו.... מקווה שעניתי תגובות, קושיות ועגבניות רקובות יתקבלו בברכה הכל חוצ מתותים אני

magenta73

New member
save as>>>jpg

יכול לעזור. יש לך פוטושופ? מעבר לזה שאת יכולה לעשות מצגת פאוור פוינט ולשלוח לפי דעתי. נשמע מענין. רוצה לראות!

orrin

New member
נפתרה הבעיה

מזלי שיש לי כל כך הרבה חברים שעובדים במחשבים. הבעיה היתה ששם הקובץ השתנה במעבר ממצלמה למחשב. נפתר, וזה מה שחשוב. רוצים תמונות???

את עוד שואלת? ..בטח!!!

יאללה כבר!!!!! ותני כתובת כדי שנוכל לבוא לראות ב- LIVE. כל הכבוד....

mika tal

New member
המון מזל"ט מתוקה!!!../images/Emo140.gif

אני ממש מבינה את ההרגשה שלך שעם" הרע אין לי בעיה להתמודד לבד".. את הטוב בד"כ אני מעוניינת לחלוק עם בן זוג מקסים תומך ואוהב..שיהיה שותף להרגשה המדהימה ששוררת בתוכי.. עם הרע.. אני יכולה להתמודד לבד, אולי מתוך הרגל "מגונה" ואולי דווקא מתוך אופטימיות..

shaniza

New member
מייזל טוייב

שולחת לך
מכאן למרות שזה לא החיבוק שאת רוצה וצריכה כרגע
ספרי לנו על התערוכה...

orrin

New member
ממך

כל חיבוק שווה את זה.............. כל עוד אין בו תותים

shaniza

New member
../images/Emo9.gif

ואל תדאגי... הרי אין תותים- נגמרה העונה

תני לדברים זמן.....

זה עונה לך על השאלה ? אני הייתי ממליץ לך להנות כרגע מחצי הכוס המלאה - בידיעה (זהירות קלישאה בדרך :) שכשהתלמיד יהיה מוכן - המורה יגיע. לאט לאט מותק. ודרך אגב - סתם שיהיה זמין ככה : www.emap.co.il - מי יודע מתי זה יכול להיות שימושי....

orrin

New member
מותק

כשהתלמיד מוכן- המורה יגיע כשהמורה מעוצבנת- הסטירה תגיע ולגבי אימייפ- זו לא אשמתי שאתה לא יודע לנהוג.......

למעלה