7x13

Popeye78

New member
7x13

* למה לעזאזל היא לובשת את הדבר המחריד הזה עם הפסים ורוד-סגול
* ג'וש, ג'וש, ג'וש, ג'וש, ג'וש....

../images/Emo58.gif 7X13 ../images/Emo58.gif

חייבת להגיב, כי באמת... פרק כזה... שכל-כולו כמעט רומנטיקה... קודם כל- המעיל זה מה שמעסיק אותך ??? ולא הנשיקה המדהימה הזו, שעצרה את נשימתי והאיצה את הדופק ??? וכל המבטים המדהימים במהלך הפרק, שהיו הרבה יותר מכל משפט... אני אוהבת את ה-teasing וההתענגות על הסבל שלנו עוד קצת. קייט ו-ויל - אין לי אלא לחזור על מחשבותיי הקודמות ולומר YUCHS. זה לא רומנטי וזה לא סקסי וזה לא מחרמן. זה כן משעשע לראות אותם לא מתמודדים, או כמו שהם אומרים: we're so bad at this. נורא אהבתי את ההזדמנות האחרונה של מרטין שין וג'ון ספסנסר לחלוק רגע משותף, אני שמחה שהסצינה הזו הייתה. אבל כל הסיפור עם קזחסטן פשוט גרוע, מאולץ ומשעמם. אני לא עוקבת אחריו, הוא לא מובן לי ועוד פחות מענין אותי. וחבל שנושא שנמשך כבר כמה פרקים כמוקד כ"כ גדול עשוי כ"כ כ"כ רע. מסע הבחירות -- היה מעניין לראות את הדינמיקה בצוות של ויניק. אתה חושב שהיא באמת תתפטר ? והקטע עם ההצטננות... שוין... חוץ מהקטע של ג'וש שמחבק את כולם [חוץ מדונה] וצועק לשלוח לויניק אחות גרמניה... Santos - right from the start - מעניין. אבל מי משנה סיסמת בחירות שלושה שבועות לפני סוף המירוץ ? וכמובן שאנאבת' הייתה ותהייה מותק. ואתה דיברת על המעיל... המפפפפ...

Popeye78

New member
כל הפרק היה יחסית צפוי

פרק נחמד אבל צפוי, בכל זאת עונה אחרונה אז סוגרים קצוות. אולי היו צריכים לקרוא לפרק Let Josh be Josh. הדבר היחיד שהפתיע אותי זה הדבר המזויע הזה שהיא לבשה, לא מתאים לה.

עכשיו ראיתי שוב את הפתיחה

והנשיקה הזו מ-ד-ה-י-מ-ה. איך שהוא נוגע לא נוגע בפנים שלה, והיא תופסת אותו ו---- גרררר.... לגמרי גרררר.... [כי מה יש לי לעשות שניה אחרי שהגבר יוצא מהבית ?]

עלעל1

New member
מההההההההההה? נמקו פרטו והדגימו

אני כל פעם נכנסת לפה לעידכונים וקוראת בשקיקה. מי נישק את מי? מה ? הצילו!!!! איך למה ועוד! בינתיים אני מתנחמת בג'וש יקירי בפעם המאה של השידורים החוזרים.... בקיצור, מי יהיה פה צדיק ויספר לי מה קרה עם ג'וש?

יש כאן ספוילרים כבדים לעונה 7

אני מוכנה לספר, אבל מזהירה שזה ממש, ממש הורס את הצפייה. לא שהעונה הזו היא טובה או משהו, אבל יש פרקים איכותיים פה ושם. לכן אני נותנת לך צ'אנס להתחרט, לפני שאני מספרת עוד.

עלעל1

New member
רוצה! רוצה! אני בעיקרון

בערך באמצע העונה ה-6. אבל אין לי כבר איך להוריד את הפרקים המון זמן ואין לי סבלנות. (כשאני אסיים את העבודות שלי, הבטחתי לעצמי לקחת את העונה ה6 וה-7- מה שאשיג ולראות הכל במין 'מרתון'...) אז בינתיים אני רוצה! (אני מאלה שזה לא ממש הורס להם ת'פרק).

בלי לחץ, יום עמוס ונטול מחשב

הנשיקה היא של ג'וש ודונה. אכן אכן. נשיקה לוהטת ברמות.

ורוצה להגיד עוד משהו ../images/Emo58.gif

כי יש לי בדיוק עוד 2 דקות עד ישיבת צוות מס' 2 וזה כמובן בוער לי... קודם כל, יחסית לפרקים הקודמים, אהבתי את הפרק הזה. הייתה בו אוירה כייפית יותר שהזכירה לרגעים את הקמפיין הראשון -- בייחוד הרגע שהצוות של סאנטוס יושב בחדר הגדול ומריץ רעיונות. וחוצמזה, היו פה ושם רגעי אור - בראם בטי-שירט לבן וצמוד, דונה מחייכת וצוחקת ותורמת, האמירות של הנשיא בחדר המצב על לחימה בקור ועוד ועוד. בעיני, ממש פרק טוב [חוץ מהמעיל של דונה והשיער של CJ]

Popeye78

New member
אני הייתי מגדיר אותו כטוב

ממש טוב זה פרקים בסגנון: In the shadow, 18 and Patomac, 17 people, The Stackhouse fillibaster, Celectial navigation, The black Vera Wong,... אני מסכים עם החלק העצוב שהוא אחד הפרקים היותר טובים בעונה 7.

אני חושבת שיש קונצנזוס

שעונה 6-7 זה ממש לא זה, וגם עונה 5 רחוקה מהקריטריונים של העונות הראשונות. אבל הרי אנחנו אנשים עם נאמנויות, ולא ננטוש את הספינה גם ברגעים קשים אלו. במיוחד לא כשהחיוך והגומות של ג'וש שבים ומופיעים.

אגב, stackhouse fillibuster

משודר בעוד 10 דקות בהולמארק... במיוחד בשבילך
וכנציגת המין הנשי אני חייבת להגיד שאסור, אסור, אסור לשבש את שמה של Vera Wang. האישה מלכה בכל הנוגע לשמלות ערב עם קלאסה.

Popeye78

New member
כן שמתי לב, פרק אהוב במיוחד מכמה

סיבות:
"C.J., let me tell you something. Don't ever, ever underestimate the will of a grandfather. We're mad men. We don't give a damn. We got here before you and they'll be here after. We'll make enemies, we'll break laws, we'll break bones but you will not mess with the grandchildren." "Toby, the total tonnage of what I know that you don't could stun a team of oxen in its tracks." "Well, I wouldn't want you to miss a legitimate 'dude' sighting."​
וכמובן את ג'וש והנעליים, CJ מחפשת שותפה לפשע עם מוח קרימינלי זהה לשלה,... ואיך אפשר בלי הסוף שכל אחד נותן חלק מהמכתב שלו. זה בית ספר לאיך כותבים פרק מצויין.

../images/Emo58.gif תודה לאריאל שהזכיר לי האתר

הנה קישור לתמונה של תחילת הנשיקה. הרי זה מדהים שג'וש בקושי נוגע בה עם קצות האצבעות, כאילו היא הדבר הנדיר והיקר ביותר עלי אדמות, והבחורה תופסת אותו בשתי ידיים איתנות. דונה תמיד הייתה עם רגלים על הקרקע. ובמילים אחרות - כל בחור שמתייחס אלי בצורה יכול לתפוס אותי ולנשק אותי חופשי. גררררררר להפליא.

doubloman

New member
יש לי ציטוטון קטן

מתוך פרק שריגש אותי עד דמעות - זה קצת קשה- "WHAT DID HE SAY" "-HE SAID WHATS NEXT?" פרס כספי גבוהה לפותר...

ברוכים הבאים, אבל לא כ"כ קשה

אני חושבת שכשתתאקלם, תגלה שזה נכנס לקטגורית הציטוטים הקלים... הנשיא בארטלט, אני לא בטוחה אם לליאו או לד"ר בארטלט, כשהם גוחנים מעל מיטתו של ג'וש הפצוע ב-In the Shadow of Two Gunmen, לדעתי חלק I. ושוב ברוכים הבאים. ואם אתם שואלים אותי, אני מוכנה לרכון מעל מיטתו של ג'וש בכל שלב.

למעלה