../images/Emo58.gif 7X13 ../images/Emo58.gif
חייבת להגיב, כי באמת... פרק כזה... שכל-כולו כמעט רומנטיקה... קודם כל- המעיל זה מה שמעסיק אותך ??? ולא הנשיקה המדהימה הזו, שעצרה את נשימתי והאיצה את הדופק ??? וכל המבטים המדהימים במהלך הפרק, שהיו הרבה יותר מכל משפט... אני אוהבת את ה-teasing וההתענגות על הסבל שלנו עוד קצת. קייט ו-ויל - אין לי אלא לחזור על מחשבותיי הקודמות ולומר YUCHS. זה לא רומנטי וזה לא סקסי וזה לא מחרמן. זה כן משעשע לראות אותם לא מתמודדים, או כמו שהם אומרים: we're so bad at this. נורא אהבתי את ההזדמנות האחרונה של מרטין שין וג'ון ספסנסר לחלוק רגע משותף, אני שמחה שהסצינה הזו הייתה. אבל כל הסיפור עם קזחסטן פשוט גרוע, מאולץ ומשעמם. אני לא עוקבת אחריו, הוא לא מובן לי ועוד פחות מענין אותי. וחבל שנושא שנמשך כבר כמה פרקים כמוקד כ"כ גדול עשוי כ"כ כ"כ רע. מסע הבחירות -- היה מעניין לראות את הדינמיקה בצוות של ויניק. אתה חושב שהיא באמת תתפטר ? והקטע עם ההצטננות... שוין... חוץ מהקטע של ג'וש שמחבק את כולם [חוץ מדונה] וצועק לשלוח לויניק אחות גרמניה... Santos - right from the start - מעניין. אבל מי משנה סיסמת בחירות שלושה שבועות לפני סוף המירוץ ? וכמובן שאנאבת' הייתה ותהייה מותק. ואתה דיברת על המעיל... המפפפפ...