7X15?

Popeye78

New member
בוודאי ../images/Emo58.gif

טוב, לא באמת
אבל שיהיה. היה חביב סך הכל, לא גאוני אבל בהחלט לא רע. התגעגתי למולי והאק. מסתבר שגם כשהם יותר גדולים הם באים עם כובעים אלה שהפעם אבא לא משתגע על הכובע. לו וג'ון בון גובי
Everest is for sissies!

AnnabeI Lee

New member
זו אני או

שפספסת "'"?
האמת שלו היא הדמות היחידה שאני מרגישה נשארה בה איכות כמו של פעם. היא מקסימה.

Popeye78

New member
תודה

באמת משהו לא הסתדר לי וחשבתי שזאת ה-"ב" שמפריעה.

עכשיו גם אני ../images/Emo58.gif

פרק חביב, לא בטוחה שהבנתי את הפואנטה של כל הקטעים במערכת הבחירות... אמנם אהבתי את הטירוף והמרוץ, אבל ההתייחסות לנושא זכות הצבעה לפושעים מורשעים הייתה חפיפית וזה הרגיז. בהתחשב בעובדה שהם 5 ימים לפני הבחירות, אני תוהה מה הם מתכוונים לעשות בשאר הזמן - פרק אחד יהיה הלוויה של ליאו, פרק אחד הבחירות עצמן, פרק אחד כבר אמרו שיהיה סיכום כהונתו של בארטלט ו- מה ? בכל מקרה... הקמפיין היה מגניב. אהבתי את הקטע של משחק הפוטבול (?), כשסאנטוס עונה אותה תשובה, עד שבסוף הוא נתקע באוהיו... וכמובן, דונה ולו וג'וש. ג'וש. ג'ושוע, ג'וש, ג'וש. i could SO totally jump him כשהוא מחייך, וגם כשהוא סתם עובד. הצד השני של הפרק - טובי. כן, ילדים באים גם כן עם כובעים. ולא סתם, כובעים עם ציפורים עליהם. והסיפור עם התובע הפדרלי -- הממממ... זה לא דיוויד, זו לא CJ ולא ליאו. are you thinking what i'm thinking, או שיש סיכוי שהסיפור הזה יסתיים בבלעחס דבילי ? מצד שני, תודה לאל שמתייחסים סופסוף לנושא ולא סתם נותנים לו לגווע. התגעגעתי לטובי בטירוף, ומגיע לו שיתייחסו אליו יותר. הערה אחרונה -- ליאו. לדעתי זה פרק שכבר צולם אחרי מותו, אחרת א. למה לא רואים אותו ? וב. מה אנאבת' עושה עם הלן ? -- כל היום התנגן לי בראש סיפור ה-man falls into a hole. אני כבר מתגעגעת.

ועוד כמה רגעים שהזכירו לי ../images/Emo58.gif

טובי מגיע לבית של אנדי, והיא שואלת אותו למה הוא התחפש: "I was going to dress up as Julius Rosenberg ..." [יוליוס ואתל רוזנברג הורשעו ואאל"ט גם הוצאו להורג בשל ריגול לטובת בריה"מ, כלומר הדלפה של סודות] סאנטוס - a rockstar babysitting my kids... הרגע בסוף, ג'וש מארגן את סאנטוס [תקיים את השיחה הזו, הדיון הזה ותתפייס עם אשתך], ואז שסאנטוס שואל את ג'וש אם הוא חושב שהם ייזכו, וג'וש עוצר שנייה, מחייך (עם גומות !!!) ועונה, I do. ככל שאני נזכרת ביותר רגעים, אני יותר מחבבת את הפרק הזה. למרות שהוא עדיין מרגיש לי קצת תלוש.

ועוד קטע אחד, בהתחלה ../images/Emo58.gif

Donna: Where's Annabeth? Josh: She's checking in with Leo. Helen: Apparently. Josh: Excuse me? Helen: Nothing Lou: Reeaally? Josh: What? Lou: Nothing. Donna: You don't want to know. גברים.

ושאלה לחובבי הספורט...

אוקיי, אז כולנו יודעים שאנדי חיפשה אותם במדי ה-orioles ולא יאנקיס כמו שטובי אוהב, וכולנו זוכרים שטובי התעצבן כשאנדי יצאה עם איזה מנהל של ה-orioles, וזה לא היה ברור אם הוא כעס יותר מכך שהיא יוצאת עם גבר אחר או מכך שהוא עובד עבור ה-orioles. אז כיוון שאני לא לגמרי סגורה על ספורט וכאלה, רק כדי להיות בטוחה: orioles הם קבוצת הבייסבול של בוליטמור, נכון ? ובוליטימור היא במרילנד, נכון ? אותה great state of Maryland ש-85% מתושביה בחרו באנדי כחברת קונגרס מטעמם, נכון ? והיאנקיס הם קבוצת הבייסבול של ניו-יורק, נכון ? אותה ניו-יורק שטובי בא ממנה וגדל בה, נכון ?

Popeye78

New member
ג'וש אומר I do

היתה לך סיטואציה אחרת מתוכננת לאירוע?

גררר... פעם שלישית גלידה ?

בפעם ה-3 אני מנסה לכתוב שבפנטזיה שלי, ג'וש לא צריך להגיד שומדבר, אולי רק לגנוח את שמי. ואחרי סצינת הנשיקה, הוא יכול פשוט לשתוק, להביט בי, להחזיק אותי בקצות האצבעות בעדינות ובדחיפות ו---- אהמ. זו רק אני או שנעשה פה חם ?

נו מה, כל אחד כותב דעה ואין דיון ?

יאללה, תלכלכו, תהללו, תבקרו, תשבחו, תקללו את ויניק / דונה / סאנטוס / לו / הנשיא / אנאבת'... אבל תגידו משהו !

doubloman

New member
../images/Emo58.gif היה בסדר

האק ומולי חמודים סך הכול - פרק בסדר אני סקרן לדעת מי העביר את המידע לטובי ומסכים לגמרי עם העמדה של התובע נראה מה יהיה הלאה..

למעלה