עכשיו גם אני ../images/Emo58.gif
פרק חביב, לא בטוחה שהבנתי את הפואנטה של כל הקטעים במערכת הבחירות... אמנם אהבתי את הטירוף והמרוץ, אבל ההתייחסות לנושא זכות הצבעה לפושעים מורשעים הייתה חפיפית וזה הרגיז. בהתחשב בעובדה שהם 5 ימים לפני הבחירות, אני תוהה מה הם מתכוונים לעשות בשאר הזמן - פרק אחד יהיה הלוויה של ליאו, פרק אחד הבחירות עצמן, פרק אחד כבר אמרו שיהיה סיכום כהונתו של בארטלט ו- מה ? בכל מקרה... הקמפיין היה מגניב. אהבתי את הקטע של משחק הפוטבול (?), כשסאנטוס עונה אותה תשובה, עד שבסוף הוא נתקע באוהיו... וכמובן, דונה ולו וג'וש. ג'וש. ג'ושוע, ג'וש, ג'וש. i could SO totally jump him כשהוא מחייך, וגם כשהוא סתם עובד. הצד השני של הפרק - טובי. כן, ילדים באים גם כן עם כובעים. ולא סתם, כובעים עם ציפורים עליהם. והסיפור עם התובע הפדרלי -- הממממ... זה לא דיוויד, זו לא CJ ולא ליאו. are you thinking what i'm thinking, או שיש סיכוי שהסיפור הזה יסתיים בבלעחס דבילי ? מצד שני, תודה לאל שמתייחסים סופסוף לנושא ולא סתם נותנים לו לגווע. התגעגעתי לטובי בטירוף, ומגיע לו שיתייחסו אליו יותר. הערה אחרונה -- ליאו. לדעתי זה פרק שכבר צולם אחרי מותו, אחרת א. למה לא רואים אותו ? וב. מה אנאבת' עושה עם הלן ? -- כל היום התנגן לי בראש סיפור ה-man falls into a hole. אני כבר מתגעגעת.