7X17

Popeye78

New member
7X17 ../images/Emo58.gif

בשעה טובה זה הוכרע, אני חשבתי שקליפורניה תסגור את הגולל אבל בחיים יש הפתעות. לא נורא, נוואדה היתה בסדר גמור. תודה על סגירת מעגלים, על שהשאירו את העורכי דין מחוץ לתמונה. תודה על הצילום והעריכה, על ג'וש שחזר אלינו ולעצמו, לדונה שתומכת, CJ, ג'ד וכמובן לו הטובה כתמיד. My cherie amour, it's a beautiful day!

../images/Emo58.gif

למרות הנצחון, למרות המתח, למרות ההתענגות על שניהם. למרות ג'וש, למרות סאנטוס ו-ויניק. למרות זה ששני המועמדים ויתרו על עורכי הדין. למרות לו, דונה, בראם. למרות CJ והנשיא המכהן. למרות נוואדה. למרות קליפורניה וטקסס. למרות הכל. 42 דקות ו-6 שניות שבהן לא הפסקתי לבכות. ואני לא יודעת במה לחתום, האם ב-Thanks, Boss או שמא ב-Johnny, we hardly knew ya.

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo58.gif

כנ"ל. פרק עצוב עצוב עצוב. אבל ג'וש שלנו אכן חזר אלינו.

dweck2k

New member
כמוך כמוני...

פשוט פרק נוגע ללב... לא יכלו לעשות את זה טוב יותר. טוב האמת שכן, אבל אלה החיים. חבל רק ששלושת הפרקים הבאים יהיו סיכום תקופה וכניסה לבית הלבן. באיזה שהוא מקום רציתי שבשביל הסיכוי שהסדרה תמשיך ויניק ינצח. כדי שיהיה הבית הלבן - השנים הרפובליקניות. או משהו כזה. דוויק

Drummer Girl

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo58.gif

המעבר בין השמחה של "צוות סנטוס" לבין הפרידה של ג'וש מליאו היה בשבילי, אישית, דרסטי קצת... מצד אחד הם היו מאושרים על הניצחון, וקצת שכחו שליאו נפטר באותו היום. ג'וש היה היחיד שלקח פנימה את המשמעות שליאו מת... עצוב... קשה לחשוב שאין יותר ליאו מקגרי.
(חדשה, לא התכוונתי להתפרץ סתם ככה)

Popeye78

New member
ברוכה הבאה |ספוילר בין השורות|

שמחה שמהולה בעצב, ג'וש הכיר אותו הכי הרבה זמן, רוב הצוות לא באמת הכיר את ליאו. אני אישית קצת שמח שסוף סוף הגיעו לחלק הזה של העלילה, כולנו ידענו שזה יגיע בשלב זה או אחר והכותבים באמת התחילו למשוך את זה קצת יותר מידי. שמח, עצוב, מותח ועם קצת הקלה בסוף, כמו שפרק טוב צריך להיות.

doubloman

New member
ראיתי - היה ענק

פרק גדול - אהבתי הלן ממש עושה לי את זה
...

Popeye78

New member
דרך אגב

ממתי ליאו נותן משפטים בלטינית? זה נשמע יותר כמו משהו שג'ד היה אומר, לא?

../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif והתייחסות לתגובתך קודם

מסכימה, גם אני צחקקתי לעצמי... אגב, למי שפספס, כמוני, תרגום המשפט הוא 'אותו הלילה מצפה לכולנו', במובן של אותה המתנה מורטת עצבים... אני, אגב, מסכימה שטוב שסופסוף התייחסו למותו של ליאו, הרי כולנו ישבנו מרוטי עצבים כבר חודשים.

Popeye78

New member
איך פיספסת?

עוד פעם את רואה פרקים בעבודה? עכשיו ההימורים מה הולך לקרות ב-5 פרקים שנשארו...

Popeye78

New member
../images/Emo58.gif קטן על מי ניצח בבחירות

מה אתם אומרים על כך שג'וש יארגן big block of cheese day בממשל סאנטוס כמחווה לליאו? לפחות את תחילת הנאום המפורסם. אני חושב שזאת תהיה סגירת מעגל יפה עם מחווה גם לליאו וגם לג'ון, לא?

למעלה