7X18

Popeye78

New member
7X18 ../images/Emo58.gif

טוב לראות את כולם חזרה: CJ ודני, ג'וש ואיימי, דברה שחזרה קצת אחרי התלונות של הילה, איינסלי :), אבי, זואי ושאר הנשים למשפחת בארטלט, ... מסתבר שבייקר הוא במקום הראשון ברשימה, נראה אם זה ישאר ככה. פרק קצת חלש מבחינת עלילה אבל עדיין חביב.

smiley chloe

New member
פרק מעולה ../images/Emo58.gif

הפרק הזה מההתחלה ועד הסוף ריגש אותי.. באמת
ההלוויה של ליאו והקטעים שג'ד מדבר על ליאו באמת גרמו לי להזיל דמעה
חוצמזה, אני ממש שמחה לראות את דני וסי.ג'יי סוף סוף ביחד- הם כאלה חמודים!
וואי גם הקטע של דונה וג'וש היה משעשע..
קיצר אני ממש אהבתי ת'פרק הזה! דרך אגב, אני דקלה (חדשה פה)

Drummer Girl

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif

למרות שכולם ידעו שזה הולך לקרות, עדיין ההלוויה הייתה סצינה דיי קשה. מישהו שם לב לצורה שבה אבי הסתכלה על ג'ד במשך כל הפרק? כלומר, אחרי ההלוויה. היא ידעה שהוא רק מעלה מין "מופע" כזה בפני אחרים, והוא המשיך עם זה גם אחר כך. עדיין קשה לו, ורואים את זה. אפילו ג'וש קצת התגבר על זה וחזר לעניינים. אה, ועוד משו - ג'וש ודונה הישנים קצת חזרו בפרק הזה נכון? או שזה רק בראש שלי... DONNA: Sarah's a doll JOSH: Stop DONNA: Smart, cute, nice body JOSH: Okay, this is getting weird

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

שאלה ג'וש ואיימי ביחד?????? או שהיא סתם באה להלוויה? ומה עם דני וסי.גי?

Popeye78

New member
../images/Emo58.gif תשובות

ג'וש ואיימי לא ביחד, היא באה להלוויה, בין השאר, כדי לדחוף את המועמדת שלה לתפקיד ה-VP. CJ היתה אצל דני בדירה בלילה, שניהם לא יודעים איך לקרוא לזה עדיין.

../images/Emo58.gif

באופן מפתיע, לא בכיתי כמו שחשבתי שאבכה. אולי כמו שטפטפו לנו כל הפרק, גם כאן זו הייתה יותר celebration מאשר אזכרה. אתמול ראיתי, די במקרה, את Red Mass ויש שם רגעים, אלוהים, רגעים שג'ון ספנסר פשוט נפלא. זו דמות כל כך מיוחדת, כל כך מורכבת ועשירה, הוא ממש חסר לי. לגבי השאר ? איימי הייתה ונשארה הביץ' שהיא, אבל ביץ' פמיניסטית ואינטילגנטית, כמו שאני אוהבת. ג'וש ודונה היו חמודים, אני א***ן לו את הצורה אם הוא לא נותן לה ג'וב, אבל בינינו, לא נראה לי שהוא מסוגל בלעדיה, כך שרוב הסיכויים שהדביל הזה חושב שזה מובן מאליו, ופשוט לא טורח להגיד לה. CJ ודני... אהבתי את הרגע שדני מתיישב ליד ג'וש, שניהם לא מקבלים שום דבר הלילה בגלל שהנשים שלהן מתפדחות להבריז אחת לשניה... ואז הוא מביט הצידה אל CJ, וחזרה לג'וש. קטע מקסים. והחיוך של דני בקטע הראשון שלו עם CJ גם היה נהדר. היה נחמד לראות את כל החבורה, מרגרט המדהימה, דבי, ננסי הנהדרת, צ'רלי נטול זקן [יה!], בנות בארטלט, איינסלי [שנראתה זוועה] וכמובן טובי. הרגע של טובי עם צ'ארלי בכנסיה היה מקסים. גם טובי חסר לי. וזהו. הסיפור של ה-transition מעניין, מקווה שבייקר לא יהיה VP, אני תמיד מעדיפה אישה אבל לא רק בגלל זה - אני לא חושבת שצריך ללכת על 'יד שניה'. והיה גם מעניין לראות את ההתלבטות של סאנטוס לגבי מינוי ה-speaker [אני מניחה שהמקבילה הישראלית היא יו"ר הקואליציה ?] -- הוא חייב ללמוד לסמוך על ג'וש ברמה אחרת לחלוטין. בקמפיין היו יועצי תקשורת [היי, מה עם לו?], אבל כאן זה לגמרי השדה של ג'וש, הוא יודע את המשחק יותר טוב מכולם. world class political mind, master politician וכו' וכו'. בקיצור, מעניין. אבל אתם יודעים מה, עכשיו זה באמת בשביל הנוסטלגיה והנאמנות לדמויות ולסיפור. אני רוצה שיסגרו את זה יפה וזהו.

קראתי שוב את מה שכתבתי - שאלה

ופתאום קלטתי שכמעט ולא אמרתי כלום על ליאו. אני תוהה לעצמי מה דעתי בנוגע לזה שכמעט והוא לא הוזכר בפרק- כחמש דקות בהלווייה ולאחר מכן פחות מ-10 דקות נוספות בפגישה ב-residence. מצד אחד. היה בזה משהו מאוד אמיתי וגם מאוד אופייני לליאו ולסדרה - what's next kinda thing. מצד שני, עבור דמות כל כך מרכזית אולי היו צריכים להקדיש קצת יותר זמן, קצת יותר מרחב. נאום מפי הנשיא בארטלט, אולי איך הוא שכנע אותו לרוץ, ג'וש והסיפור עם ה-guy falls down a hole, משהו על big block of cheese day, אולי CJ יכולה לספר על העצות שלו כשהיא החליפה אותו -- אני לא יודעת. וכמובן - חלק מהדמויות היו חסרות. איפה ג'ני ? איפה סאם ? איפה ג'ורדן ? איפה לורד מארבורי ? איפה נדיה השגרירה הרוסית ? -- לזכותם יאמר שהם הביאו את אחותו, ג'וזאפין מגארי, ואת מלורי, למרות שהן לא אמרו כלום. אבל איפה סאם ???

ofra6

New member
../images/Emo58.gif

סאם אמור להיות פרק הבא. גם אני תהיתי איך זה שהוא לא בלוויה. אולי סאם יהיה V.P, למרות שקשה לי להאמין. אהבתי את הפרק למרות שהיה לי קצת חסר עוד קצת דיבורים על ליאו, או עוד קצת עלילה.אני לא בטוחה זו רק תחושה. אני בכלל לא יכולה לחשוב על זה שיש רק עוד ארבעה פרקים לסדרה הזו, פשוא לט מאמינה.

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo58.gif

גם אני חשבתי על סאם כל הזמן. ואיפה ג'ורדן?! וג'ני?! בסך הכל היו דברים טובים יותר וטובים קצת פחות (לפעמים הרבה פחות). היה באמת נחמד לראות טת כל החבורה שוב. הדמעות של CJ היו כל כך מצויינות. בכלל ה"משחק" היה מדהים- אולי כי הם לא ממש היו צריכים לשחק. לא אהבתי שכל הקטע הפוליטי רץ כל כך מהר בלי לבנות שום דמות, בלי לתת לעניין להתפתח. זה היה יותר כמו סצנה אחת לישיבה אחת מסיימים את הסיפור בסצנה אחת כדי להריץ את הסיפור, בלי לתת לזה תשומת לב מספקת, לעומת ישיבות בעונות הטובות בהן ישיבה היתה יכולה להיות שלוש או ארבע סצנות (ג'ו קווינסי, סטאנלי וג'וש וסטאנלי עם בארטלט וכו'). לא אהבתי שהמציאו סיפורים על ליאו- אחרי הכל כולנו מכירים אותו טוב מספיק כדי לדעת שזה מאוד לא הוא לספר סיפורים שטותיים. ובכלל, אם הם היו לוקחים דברים שהוזכרו בעונות הראשונות זה היה כל כך הרבה יותר אינטימי, נוסטלגי ומתאים. אני חייבת להגיד לזכותם, שאפשר לראות את הדונה הקודמת מבצבצת מתחת לארשת הרצינות בזמן הקמפיין. במיוחד כשהיא הולכת מאחורי ג'וש ומדברת על שרה. הסיפור עם דונה וסיג'יי היה משעשע, אבל לדעתי היה צריך לפתח אותו קצת יותר טוב. הצורה שבה סורקין עבד היא שלכל דמות היה סיפור אחד שהיא מתעסקת איתו כל הפרק. עכשיו הם כולם מבולגנים כאלה. אבל שוב, בסך הכל היה פרק חביב ומאוד מרגש.

למעלה