8תהיות על חנייה ודו"חות (סארטר 03')

egavish

New member
8תהיות על חנייה ודו"חות (סארטר 03')

שמועות מספרות שמחלקים בת"א דו"חות לדו"ג... אגדה אורבנית או אמת? והאם מישהו כאן יודע היכן באמת מותר\אסור חנות על פי חוק ?

אני יודע שעל הטיילת לפעמים שמים...

דוחות, ראיתי פעם אחת שוטר ושוטרת מוציאים דוחות לל מי שחנ על הטיילת, אני לא אומר שזה קבוע שם ככה אז אל תפחדו לחנות שם כי אני חניתי עם חבר כמה פעמים וברוך השם לא קיבלנו דו"ח...

tygger

New member
זה מאוד תלוי איך אתה חונה.

אני חניתי על הטיילת בים בתל אביב ולידי חנה בחור עם X-9 ולידו חנה איזה טייפון. אנחנו חנינו (אני והטייפון) בצד בצורה שלא הפריעה לאנשים לעבור. הוא פשוט בא, וחנה. סטייל "על הזין 'שלי כל עולם עם הג'ק אמצע החשמלי 'שלי כמו אני חונה איך שבראש שלי באמצע. שופוני" ישבתי ונהנתי מהאויר וכשחזרתי לאופנוע ראיתי את הX-9 עם רפורט מוצמד אליו בזמן שהאופנוע שלי והטייפון שחנו מכל צד שלו היו חפים מרפורט. השוטרים היו ליד כך שאני גם יודע שהרפורט לא עף לי מהאופנוע. בקיצור. אם אתה כבר חונה עם המדרכה או על הטיילת, אל תהיה שמוק ותחנה כמו בן אדם. או שתעשה כמוני, תפוס חניה של מכונית, חנה באלכסון וחסום כל גישה לחניה הזאת. פעם אחרונה בא אלי שומר ואמר לי "זה חניה של רכב" אמרתי לו "אני יודע" והלכתי... כשחזרתי הוא היה עם מבט שואל ואמרתי לו "זה רכב. משלם ביטוח, עושה טסט, מקבל רפורטים" אז למה אני חונה עדיין על המדרכה? כי אני יכול!!!

למעלה