8-( בעלי לפמים מכה אותי

יסמין6

New member
8-( בעלי לפמים מכה אותי

בעלי לפמים מכה אותי ושוכב איתי בכוח מה אני עושה אנחנו כבר נשואים עשר שנים ויש לי בן 8

הנשוי

New member
לא מתאים

בחיים לא הוכיתי או היכתי את אשתי וברורה לי הדילמה הקשה בשל הילד אך לדעתי המצב אף פעם לא ישתפר אלא רק יחמיר ועל תעשי את הטעות הנפוצה של נעשה עוד ילד והמצב ישתפר בעלי יתחיל לאהוב אותי וכו זה לא עובד תגישי נגדו 17 תלונות במשטרה על אונס ועל תקיפה תדאגי שיגיע למקום המתאים לו כלא המצב לא יהיה נעים בהתחלה אבל בסוף ישתפר אם תרצי כתף לבכות עליה או אוזן קשבת או כמובן עזרה ממשית יותר דרך הפורום או ממשי יותר אשמח לעזור

shoteret

New member
כאן השוטרת - ליסמין6

היי לך, אחותי היקרה כשאלוהים ברא את הגבר והאישה הוא לא תכנןן אותנו כשק חבטה או כפורקן במיטה. אנחנו בנות אנוש יצר כפיי האל ולא מגיע לאף אחת יחס כזה. איזרי אומץ ופני לרשות המתאימה עשי משהו בנדון כי מדובר כאן גם בילדון. ואם תרצי אוזן קשבת או סתם לדבר אתן לך את מספר הטלפון שלי ותוכלי לספר בכל שעות היום והלילה אהייה עבורך זמינה אז קדימה למענך ולמען ילדך טפלי במצבך ממני השוטרת

זרקי אותו

אין בכלל על מה- עם הגבר מכה את זורקת אותו ועוד עם יש לך ילד את צריכה להרחיק אותו מאבא שלו ומהר. לכי לבית משפט תבקשי גט ותוציאי צו הרחקה ממך ומהבן שלך הוא אולי אבא שלו ויכול להיות שכרגע הוא מתנהג אליו יפה ואולי את לא רוצה להרחיק ילד מאביו אבל את תחסכי לילד שלך הרבה טראומות עתידיות עם תרחיקי אותו. את אולי חושבת שהמכות מסתיימות בך (דבר שלעצמו נורא) אבל שהילד יגדל ויעצבן את אבא שלו את חושבת שהוא יתנהג אליו שונה ממה שהוא מתנהג אליך? ואני יסיים את ההודעה כמו שהתחלתי אותה- זרקי אותו ומהר!!!

pachanga

New member
תעזבי אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תעזבי אותו כמה שיותר מהר!!!!!!! הבחור חולה נפש מרביץ לך???? קודם כל, כל הכבוד לאומץ שלך שאת פונה לפורום יש כאלה שגם את זה הם לא עושים אבל אל תחייה איתו בכוח הבן שלך יואהב אותך גם אם תעזבי את אבא שלו שהוא יגדל הוא יבין שעשית צעד נבון אם את רוצה עיצות ממני אז את מוזמנת לייצור איתי קשר באיימיל את נשמעת לי בחורה עם המון רגש וזה חבל שתחיה בצורה כזו אבל בשביל החיים השקטים שלך תעזבי אותו ואל תגידי לעצמך ``אני לא יעזוב אותו כי אני לא יכולה אני אוהבת אותו`` גם איך אפשר לאהוב שמכאיבים..... שמחתי לעזור פאצ`נגה.

tairon

New member
זו לא אהבה!!

מה שאת עושה זה מגישה תלונה.. מה שאת עושהזה לאהוב את עצמך לפני הכל לאהוב את הילד שלך ולקום ולעשות מעשה היום חג חירות תצאי מהקשר הזה כי במעשיו הוא לא אוהב ככה לא מביעים אהבה ככה זה לא אמור להיות האלימות היא דבר רע ואנחנו כחברה צריכים להוקיע את זה מאיתנו לשכב בכוח פירושו אונס אהבה נעשת מתוך רצון של שנים יחד ולעולם לא בכוח ובטח לא בשימוש של אלימות יש אגודות שאליהן את יכולה לפנות הם יתמכו בך יעניקו לך את העזרה הראשונה הצעד הראשון שלך צריך להיות לצאת ממעגל האלימות הזו לפנות לעזרה זו לא בושה זה מעיד על חוזק מאחל לך צכל ליבי חג שמח נ.ב:ולאותו אחד שקרא לה טיפשה המילה הזו לא במקום אני לא מאחל לך להיות בנעלים האלו שלה ואל תשפוט בן אדם עד שלא תעמוד במקומו אלימות יכולה להיות פיזית מילולית ונפשית המילה הכל כך מיותרת היא בבחינת אלימות מילולית מיותר ואין לזה צורך! חג שמח גם לך

מצטרף לכולם

לא נותר לי אלא להצטרף לדעת כולם אין מה להמשיך עם בעל מכה או שילך לטיפול או שילך מהבית אני מקווה שיהיו מספיק אנשים שיגיבו כדי שאת תחליטי נכון

batman

New member
דברים לעשות מחר בבוקר

קודם כל במישור הנפשי, תעבדי על עצמך שהנישואים האלה נגמרו ומה עושים הלאה. כל עוד לא תעברי לשלב הזה, בו את מבינה שאת מצילה את עצמך ואת בנך, לא תוכלי להתקדם בחייך. שלב שני, בלי שהוא ידע , תכיני לך חשבון בנק או אפילו מסתור עם כסף שלך, כמה יותר הרבה יותר טוב. תכיני מזוודה וכדאי שבשלב הזה תשתפי חברה טובה (אבל ממש טובה) בתוכנית. ואז, בלי הודעה מראש, צרי קשר עם נעמ``ת או קו נפגעות תקיפה מינית או אגף הרווחה של העיר בה את גרה, תדווחי להם על הכל ואם אין לך כסף, תבקשי מקום במעון לנשים נפגעות תקיפה. אם הצלחת להתארגן על מספיק כסף(האפשרות העדיפה) תשכרי מראש דירה, בסוד ורחוק ממנו, ותתחילי להתארגן בה. בכל מקרה, בדרך החוצה מהבית, בין אם למעון ובין אם לדירה, תעצרי בתחנת המשטרה הקרובה ותגישי תלונה על (שימי לב זה חשוב) תקיפה , אונס,סיכון חיי קטין. כל אחת מהתלונות מספיקה כדי להוציא צו הרחקה ע``י קצין משטרה (לא צריך שופט אפילו) למשך שבועיים לפחות, אם תוכלי להביא מסמכים רפואיים או תמונות, זה יכול גם להביא למעצרו בפועל לתקופה ארוכה. חשוב שיהיה לך מישהו קרוב שיודע מה עובר עליך ושיכול לתמוך ואפילו לתת עזרה, לכן, הסתכלי סביב היטב בחרי לך חברה שאת יודעת שלא תמכור אותך או תנסה לעשות ``שלום בית`` ושתפי אותה בהכל. בהצלחה העטלף

למעלה