שערים בדרך לשינוי
את יכולה לשמוע חוויות מסע של אחרים, לקרוא מדריכי דרך רוחניים - מעשיים ופתאום יפול אסימון. אני מאמין שניתן להתקרב להתמודדות שאת מדברת עליה, לשינוי הצריבה בדיסק הפנימי, ע"י שילוב של עבודת מודעות רגשית, בעיקר עבודה עצמאית, ובדיקת הנחות המוצא, אמונות היסוד עליהן ומתוכן גדלת. הרי ינקנו כולנו ערכים, "אמיתות", תובנות שכך פועל העולם - כדי להגיע לאיזון חדש, כדי ליצור שקט פנימי, לתרדמת חורף אישי, למשל, אני חייב להסתכל פנימה ולהכיר מה מקשה עלי לא לעבוד. חייבים להכיר בתקופות ובעונות אישיות. כמו שבחורף העץ לא מוציא ניצנים, כי הוא יודע שזה מסוכן מידי, קר והניצנים הרכים עלולים להיפגע, כך גם מי שעובד מבפנים על יציאה לעולם עם משהו אישי וחדש, חייב להבין את העונה בה הוא נמצא כדי לדעת ולהחליט מתי יהיה נכון לצאת עם פרי הביכורים, או שהפירות שלו לא יוצאים לשוק, הפירות שלו מיועדים ל . . . ריק ג´ארו בספרו "אנטי קריירה", ( מופיע בקישורים ) מספר על המשורר מלואו מאי שלא כתב 6 שנים, הוא פשוט לא היה יכול ליצור, הוא לא הפסיק לחיות כמשורר לאורך כל התקופה. אני מרגיש שאת מזמינה התייחסויות לאחד מהנושאים הכי מורכבים, רגישים וחשובים בכל השאלה של מימוש אישי. אני כאבא, אני כאח, אני כבן, כאדם שרוצה לתרום ולהשאיר חותם, איך אני מכיר את כל הרובדים של עצמי, ונמצא בדיאלוג יומיומי עם עצמי ועם התהליכים השונים שמתחוללים בי. שאלה ענקית. תודה.